ESC Hungary

Junior 2017

Napi Junior Eurovízió 2017: Fehéroroszország

Fehéroroszországot Helena Meraai fogja képviselni az I am the one című dallal.

Helena 14 éves, Minszkben született. Édesanyja fehérorosz, édesapja szír. Amikor édesapja befejezte a Fehérorosz Állami Egyetemet, találkozott a szerelmével, és úgy döntött, hogy Fehéroroszországban marad. Helena 3 évesen állt színpadra először. Leginkább a zenével szeret foglalkozni, ugyanakkor nagyon jó tanuló. Elsősorban a fehérorosz nyelv és irodalom, valamint a Fehéroroszország történelme érdekli.

Számos fehérorosz és nemzetközi versenyt nyert, köztük a Fehéroroszország Fiatal Tehetségei, The Vocie Kids és a New Wave Junior 2016. Ez utóbbit az orosz Ey«wa pop együttes tagjaként nyerte meg. Mindemellett Helena Igor Krytoy Zeneakadémiájára is jár.

Tbilisziben I am the one című dalát adja majd elő. A dalt a neves orosz zeneszerző, Rita Dakota írta, aki egyébként fehérorosz felmenőkkel büszkélkedhet. Rita maga is Minszkben született, nemrégiben költözött Moszkvába. Ő szerezte a tavalyi orosz junior eurovíziós dalt, Water of life címmel, ami a negyedik helyen végzett.

A dal mondanivalója egyszerű: mindannyian egy-egy kis világ vagyunk, és ha hiszünk magunkban, legmerészebb álmaink is valóra válnak.

(junioreurovision.tv)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top