ESC Hungary

Junior 2017

Napi Junior Eurovízió 2017: Fehéroroszország

Fehéroroszországot Helena Meraai fogja képviselni az I am the one című dallal.

Helena 14 éves, Minszkben született. Édesanyja fehérorosz, édesapja szír. Amikor édesapja befejezte a Fehérorosz Állami Egyetemet, találkozott a szerelmével, és úgy döntött, hogy Fehéroroszországban marad. Helena 3 évesen állt színpadra először. Leginkább a zenével szeret foglalkozni, ugyanakkor nagyon jó tanuló. Elsősorban a fehérorosz nyelv és irodalom, valamint a Fehéroroszország történelme érdekli.

Számos fehérorosz és nemzetközi versenyt nyert, köztük a Fehéroroszország Fiatal Tehetségei, The Vocie Kids és a New Wave Junior 2016. Ez utóbbit az orosz Ey«wa pop együttes tagjaként nyerte meg. Mindemellett Helena Igor Krytoy Zeneakadémiájára is jár.

Tbilisziben I am the one című dalát adja majd elő. A dalt a neves orosz zeneszerző, Rita Dakota írta, aki egyébként fehérorosz felmenőkkel büszkélkedhet. Rita maga is Minszkben született, nemrégiben költözött Moszkvába. Ő szerezte a tavalyi orosz junior eurovíziós dalt, Water of life címmel, ami a negyedik helyen végzett.

A dal mondanivalója egyszerű: mindannyian egy-egy kis világ vagyunk, és ha hiszünk magunkban, legmerészebb álmaink is valóra válnak.

(junioreurovision.tv)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top