ESC Hungary

Eurovízió 2018

Örményország idén nyilvánosan választ dalt

Örményország tavaly a Depi Evratesil nevű nemzeti válogató keretén belül választotta ki az Eurovíziós versenyzőjét. A 2018-ban ismét megszervezik a műsort, annyi különbséggel, hogy most már nem csak a versenyző, de a dal is itt dől el. Örményország az elmúlt években belső kiválasztással döntött a dalról, azonban most úgy látják helyesnek, ha mindez nyilvánosan zajlik.

Még decemberben bejelentették, hogy 2018-ban 20 előadó és dal fog versengenek azért, hogy Örményországot képviselje a világ legnagyobb zenei versenyén.

Örményországban hétfőtől kezdve naponta öt dalt mutatnak be a nyilvánosságnak, vagyis négy napon belül mind a 20 dalt megismerjük.

Az első öt dal:

Amaliya Margaryan – Waiting for the Sun

Hayk Kasparov – Enamórame

Nemra – I’m a Liar

Tamar Kaprelian – Poison (Ari Ari)

Suren Poghosyan – The Voice

Tamar Kaprelian neve már nem ismeretlen Európában, mivel 2015-ben, Bécsben a Genealogy tagjaként képviselte Örményországot az Eurovízión. A Face the Shadow című dal a 16. helyen végzett a 27 fős döntőben.

A Depi Evratesil idén négy élő show-ból fog állni. A döntő február 24-én lesz, ahol majd kiderül, hogy melyik dal képviseli Örményországot az 53. Eurovíziós Dalfesztiválon Portugália fővárosában, Lisszabonban. A győztes dalról a közönség és a nemzetközi zsűri közösen dönt.

(wiwibloggs.com, esc-plus.com, esctoday.com)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top