ESC Hungary

Eurovízió 2018

Örményország idén nyilvánosan választ dalt

Örményország tavaly a Depi Evratesil nevű nemzeti válogató keretén belül választotta ki az Eurovíziós versenyzőjét. A 2018-ban ismét megszervezik a műsort, annyi különbséggel, hogy most már nem csak a versenyző, de a dal is itt dől el. Örményország az elmúlt években belső kiválasztással döntött a dalról, azonban most úgy látják helyesnek, ha mindez nyilvánosan zajlik.

Még decemberben bejelentették, hogy 2018-ban 20 előadó és dal fog versengenek azért, hogy Örményországot képviselje a világ legnagyobb zenei versenyén.

Örményországban hétfőtől kezdve naponta öt dalt mutatnak be a nyilvánosságnak, vagyis négy napon belül mind a 20 dalt megismerjük.

Az első öt dal:

Amaliya Margaryan – Waiting for the Sun

Hayk Kasparov – Enamórame

Nemra – I’m a Liar

Tamar Kaprelian – Poison (Ari Ari)

Suren Poghosyan – The Voice

Tamar Kaprelian neve már nem ismeretlen Európában, mivel 2015-ben, Bécsben a Genealogy tagjaként képviselte Örményországot az Eurovízión. A Face the Shadow című dal a 16. helyen végzett a 27 fős döntőben.

A Depi Evratesil idén négy élő show-ból fog állni. A döntő február 24-én lesz, ahol majd kiderül, hogy melyik dal képviseli Örményországot az 53. Eurovíziós Dalfesztiválon Portugália fővárosában, Lisszabonban. A győztes dalról a közönség és a nemzetközi zsűri közösen dönt.

(wiwibloggs.com, esc-plus.com, esctoday.com)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top