ESC Hungary

Interjú

Barei: „Az Eurovízió a legnagyobb lehetőség, hogy 15 év kemény munka után átlépjek a zenémmel az országhatáron.”

Szerző: Mádi Sándor

Spanyolország idei képviselője Barei, dalának címe pedig a Say Yay, azaz Mondd, hogy Jaj. A mai napon az énekesnővel készült interjút olvashatjátok el! Jó szórakozást kívánok hozzá! 🙂

Melyik az 5 legjelentősebb mérföldkő a zenei karrieredben?

  • Az első, amikor anyukám eljött, hogy megnézzen, ahogyan Mariah Carey Without you című számát adtam elő, ekkor 14 éves voltam. Ezt mondta:„Drágám, látom, nagyon szereted az éneklést, van tehetséged is és csak el szeretném mondani neked, hogy mindig is támogatni foglak, de ne hagyd abba a folyamatos gyakorlást, kitartást és rengeteg erőfeszítést igényel énekesnek lenni.”
  • A második, amikor Miamiba mentem felvenni legelső albumomat és az első dalomat egy apukámnak írt levél alapján írtam néhány évvel ezelőtt, címe pedig a „Querido amigo”.
  • A harmadik legnagyobb, amikor elkezdtem Spanyolország különböző helyein zenélni és, hogy új embereket ismerhettem meg.
  • A negyedik, amikor Ruben bejött az életembe. Együtt elkezdtünk dolgozni az első albumomon, a Billete para no volver-en, de ő nem csak, hogy a legjobb zenész, dalszerző és producer akit ismerek, hanem az én másik felem is. Minden nap egyre több leszek neki köszönhetően.
  • Végül, de nem utolsó sorban az Eurovízióval kapcsolat eseményeket mondanám, illetve a legújabb albumom, a Throw the dice megjelenése. Most úgy érzem, hogy olyan zenét csinálok, amit akár én is szívesen megvásárolnék, teljesen hű vagyok magamhoz.

Mit jelent számodra Spanyolország képviselete az Eurovízión?

A legnagyobb lehetőség, hogy 15 év kemény munka után átlépjek a zenémmel az országhatáron. Ez egy hatalmas felelősség, viszont nagyon boldog vagyok, hogy én lehetek ez a személy, aki képviseli az országot.

Áruld el nekünk néhány kedvenced!

Könyv: Gyakorlati útmutató a négy egyezséghez (Miguel Ruiz)

Dal: We are the world.

Énekes: Jessie J

Film: A boldogság nyomában.

Étel: Tengeri rák paradicsomszószban.

Kisállat: Három kutyám. Imádom őket!

Mit gondolsz: mi a titka a tökéletes Eurovíziós dalnak?

A dal, az előadás és a színpadkép tökéletes kombinációja. Így egyben mindhárom!

Melyik szó jellemzi leginkább életedet?

Hálás.

Ki a kedvenc énekesed az előző évek Eurovíziós Dalversenyeiről?

Loreent és az általa előadott Euphoriát nagyon nagyon szeretem.

Mi a dalod üzenete?

A Say Yay alapvetően egy motivációt próbál nyújtani a hallgatóknak. Minden, amire szükségünk van, itt van bennünk: akaraterő kell, hogy mindig próbálkozzunk és, hogy mindent megtehessünk, amit meg szeretnénk. Ez egy himnusz minden harcosnak!

Dolgozol a színpadi produkción? Mi a titkod?

Próbálok minél többet sportolni, egészségesen étkezni, meditálok rendszeresen és rengeteget gyakorlok, hogy minden jól menjen majd a stockholmi színpadon.

Üzensz valamit az ESCHungary olvasóinak?

Először is engedjétek meg, hogy köszönetet mondjak a rengeteg támogatásért! Sose engedjétek, hogy mások azt mondják nektek, hogy nem vagyok képesek valamire. Folyamatos próbálkozni kell, nem szabad sohasem feladnotok!

 

Köszönjük az interjút Bareinek, valamint külön köszönet Almudena Durán Pardonak a közreműködésért. Sok sikert kíván Stockholmban az ESC Hungary teljes csapata!

Hallgassátok meg Barei dalát, a Say Yay-t!

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top