ESC Hungary

Blog

Blog: Két éve nem volt akkor a esély visszatérni az Eurovízióra, mint most!

A pletykák alapján 2019 ősze óta most van a legnagyobb esély arra, hogy Magyarország visszatérjen 2022-ben az Eurovíziós Dalfesztiválra. Két napja kikerült a Redditre egy olyan fotó, amiben kiollóztak egy részletet az állítólagos A Dal 2022 szabályzatából. A képet azóta eltűntették a Redditről, de kézen-közön felbukkan.  Persze ezt egyáltalán nem vehetjük hitelesnek, viszont annyi biztos: Az Eurovízióra magyar versenyzőt nevező MTVA mindig is jó volt a szivárogtatásokban. A kétes eredetű képen arról lehetett olvasni, hogy november 14-ig lehet jelentkezni A Dal 2022-be, az ESC szabályzatának megfelelően a dalok szövege, előadásmódja nem csorbíthatja sem A DAL, sem az Eurovíziós Dalfesztivál, sem a szervező  MTVA jó hírnevét. Az Eurovíziós Dalfesztiválon, valamint A DAL 2022 élő adásaiban maximum hat személy vehet részt a színpadon. Illetve a Reddit komment szekciójában megmaradt, hogy az állítólagos A Dal 2022 szabályzatban Torino-t jelölték meg a 2022-es Eurovízió helyszínéül, mert be kell tölteni a 16. életévét minden színpadon lévőnek 2022. május 17-ig, a torinói Dalfesztivál első elődöntőjéig.
Nem hivatalos forrásból úgy tudjuk, hogy biztosan lesz A Dal 2022. Viszont külön pikáns, hogy nemcsak a magyar részvétel, de a jövő évi fesztivál időpontja (2021.05.17, 19 és 21) és helyíszne is kiszivárgott volna. Az Eurovíziós magyar részvételt 2022-ben jelen állás szerint 70%-ra tippelem, de könnyen lehet, hogy nem lesz belőle semmi. Csak a szokásos szivárgós izgalmak a fesztivál körül ilyenkor ősszel, amik valóra szoktak válni. Inkább küldjünk valakit, minthogy ne vegyünk részt egyáltalán.

About Author

Blog: Két éve nem volt akkor a esély visszatérni az Eurovízióra, mint most!
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top