ESC Hungary

A pletykák alapján 2019 ősze óta most van a legnagyobb esély arra, hogy Magyarország visszatérjen 2022-ben az Eurovíziós Dalfesztiválra. Két napja kikerült a Redditre egy olyan fotó, amiben kiollóztak egy részletet az állítólagos A Dal 2022 szabályzatából. A képet azóta eltűntették a Redditről, de kézen-közön felbukkan.  Persze ezt egyáltalán nem vehetjük hitelesnek, viszont annyi biztos: Az Eurovízióra magyar versenyzőt nevező MTVA mindig is jó volt a szivárogtatásokban. A kétes eredetű képen arról lehetett olvasni, hogy november 14-ig lehet jelentkezni A Dal 2022-be, az ESC szabályzatának megfelelően a dalok szövege, előadásmódja nem csorbíthatja sem A DAL, sem az Eurovíziós Dalfesztivál, sem a szervező  MTVA jó hírnevét. Az Eurovíziós Dalfesztiválon, valamint A DAL 2022 élő adásaiban maximum hat személy vehet részt a színpadon. Illetve a Reddit komment szekciójában megmaradt, hogy az állítólagos A Dal 2022 szabályzatban Torino-t jelölték meg a 2022-es Eurovízió helyszínéül, mert be kell tölteni a 16. életévét minden színpadon lévőnek 2022. május 17-ig, a torinói Dalfesztivál első elődöntőjéig.
Nem hivatalos forrásból úgy tudjuk, hogy biztosan lesz A Dal 2022. Viszont külön pikáns, hogy nemcsak a magyar részvétel, de a jövő évi fesztivál időpontja (2021.05.17, 19 és 21) és helyíszne is kiszivárgott volna. Az Eurovíziós magyar részvételt 2022-ben jelen állás szerint 70%-ra tippelem, de könnyen lehet, hogy nem lesz belőle semmi. Csak a szokásos szivárgós izgalmak a fesztivál körül ilyenkor ősszel, amik valóra szoktak válni. Inkább küldjünk valakit, minthogy ne vegyünk részt egyáltalán.

About Author

Blog: Két éve nem volt akkor a esély visszatérni az Eurovízióra, mint most!
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top