ESC Hungary

A Dal 2018

December 6-án jelentik be A Dal 2018 résztvevőit!

2017. december 6-án délelőtt az MTVA szokás szerint egy sajtótájékoztató keretében fogja bemutatni A Dal 2018 résztvevőit.

Idén több mint 350 pályázat érkezett be, ami igaz hogy nem szárnyalja túl a tavalyi 370-et, de így is elmondhatjuk, hogy élénk az érdeklődés A Dal és az Eurovízió iránt a zeneszerzők és művészek körében.

Az előző évek alapján egy bővített, valószínűleg 10 tagú előzsűri válogatta ki több körben a legjobb dalokat, ebből körülbelül 35 dalt emeltek ki, melyből 30 kerül A Dal 2017 televíziós válogatójába, a többi kiválasztott pedig akkor kerülhet előtérbe, ha valamilyen probléma merülne fel.

Az előző évekhez hasonlóan várhatóan most is hivatalosan csak rövid részleteket szoktak közölni, ekkor a rajongói közösség erejével fény derülhet sajnálatos szabályszegésekre, mint például idén év elején Szabyest esetében is történt. Nem éri meg trükközni.

A Dal 2017: Szabyest lehet a következő kieső

A Dal 2018 első adása január 20-án lesz a Duna TV adásán, várhatóan 19:30-kor fog kezdődni. Előtte pedig január 6-án és 13-án összefoglaló adást láthatunk az eddigi A Dal évadok legemlékezetesebb pillanataiból.

Hogy kik lesznek A Dal 2018 zsűritagjai, ez is a szerdai sajtótájékoztatón fog kiderülni.

Az ESC Hungary tudósítói első kézből fogják tájékoztatni az olvasókat a helyszínről.

(MTVA Sajtóiroda, eschungary.hu)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top