ESC Hungary

Interjú

ESC Hungary interjúk: Ukrajna, Albánia és Szerbia

Tudósító: Mádi Sándor

Az ESC Hungary oldalt képviselve a próbák ideje alatt Stockholmban tartózkodtam és mindent megtettem annak érdekében, hogy a nagy kedvencekkel interjúkat készítsek és megoszthassam veletek. Ma délelőtt az ukrán Jamalával, az albán Eneda Tarifával és a szerb ZAA Sanja Vucic-al készült interjúkat nézhetitek meg.

Ukrajna idei indulója Jamala, aki már 2011-ben is próbálkozott országa képviseletével, ám egészen 2016-ig kellett várnia, hogy végre megkaphassa a lehetőséget. Dalának címe az 1944, mely a tatárok deportálásáról szól. Az énekesnő a ma esti, második elődöntőben, 14-es rajszámmal fog színpadra lépni.

Az albán zászló alatt induló Eneda Tarifa hazájában már rengeteg díjat bezsebelt, idén pedig megnyerve a Festivali i Kenges-t megkapta a lehetőséget, hogy hazáját képviselje az Eurovízión. Az énekesnő dalának címe a Fairytale (Tündérmese), rajszáma pedig a 17-es.

Végül, de nem utolsó sorban a szerb ZAA Sanja Vucic a Goodbye (Shelter) című dallal (Viszlát (Menedék)) képviseli hazáját, a második elődöntős pozíciója pedig a 6-os.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top