ESC Hungary

Interjú

ESC Hungary interjúk: Ukrajna, Albánia és Szerbia

Tudósító: Mádi Sándor

Az ESC Hungary oldalt képviselve a próbák ideje alatt Stockholmban tartózkodtam és mindent megtettem annak érdekében, hogy a nagy kedvencekkel interjúkat készítsek és megoszthassam veletek. Ma délelőtt az ukrán Jamalával, az albán Eneda Tarifával és a szerb ZAA Sanja Vucic-al készült interjúkat nézhetitek meg.

Ukrajna idei indulója Jamala, aki már 2011-ben is próbálkozott országa képviseletével, ám egészen 2016-ig kellett várnia, hogy végre megkaphassa a lehetőséget. Dalának címe az 1944, mely a tatárok deportálásáról szól. Az énekesnő a ma esti, második elődöntőben, 14-es rajszámmal fog színpadra lépni.

Az albán zászló alatt induló Eneda Tarifa hazájában már rengeteg díjat bezsebelt, idén pedig megnyerve a Festivali i Kenges-t megkapta a lehetőséget, hogy hazáját képviselje az Eurovízión. Az énekesnő dalának címe a Fairytale (Tündérmese), rajszáma pedig a 17-es.

Végül, de nem utolsó sorban a szerb ZAA Sanja Vucic a Goodbye (Shelter) című dallal (Viszlát (Menedék)) képviseli hazáját, a második elődöntős pozíciója pedig a 6-os.

Comments

Legnépszerűbbek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top
%d bloggers like this: