ESC Hungary

ESC 2020

Írország – Lesley Roy – Story Of My Life

Idén is belső választással nevezték ki Írországban az Eurovíziós képviselőjüket. Egészen mostanáig nagy volt a titkolózás a választottal kapcsolatban. Csak a kreatív igazgató (Philly McMahon) eddigi nyilatkozatai alapján kaphattunk utalásokat, ami nagy reményeket kelthetett a rajongók körében. Kedden délelőtt lehullott a lepel, kiderült, hogy Lesley Roy fogja képviselni az országot a soron következő versenyen. Lesley 15 éves kora óta foglalkozik zenével. 2008-ban jelent meg debütáló albuma „Unbeautiful” címmel. Később inkább csak a dalszerzésre koncentrált. Idei versenydalában is közreműködött, ami a Story of my life címet kapta.

A 2000-es évektől Írország nem igazán találja az Eurovízió „fonalát”. Top 10-es eredményt csak 2000-ben, 2006-ban és 2011-ben értek el. 2014-től pedig (Ryan O’Shaughnessy – ESC 2018 kivételével) minden évben az elődöntőben maradtak.
Tavalyi képviselőjük Sarah McTernan az elődöntőben 16 ponttal az utolsó helyen zárt.

Ezt a sikertelen sorozatot igyekszik Lesley Roy megtörni. Az énekesnő az első elődöntő első felében lép színpadra. Sok sikert!

https://www.youtube.com/watch?v=HLgE0Ayl5Hc

(esc-kompakt.de , eurofire.me , eurovision.tv)

About Author

Írország – Lesley Roy – Story Of My Life
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top