ESC Hungary

Junior 2017

Napi Junior Eurovízió 2017: Örményország

Misha 9 éves. Zenei karrierje 4 évesen indult, ekkor találkozott későbbi producerével, Lira Kocharyan-nal, a híres Voices of Artsakh együttes alapítójával és igazgatójával. Misha éveken át aktív tagja volt az együttesnek, és számos nemzetközi zenei versenyen vett részt, szép eredményekkel.

Misha szeret zenét hallgatni, olvasni és rajzfilmeket nézni. Hegedül, zongorázik és dobol. Nagy álma együtt fellépni Robertino Lorettivel, Stevie Wonderrel és Bruno Marsszal. Feldolgozta már Michael Jackson, Sting és James Brown dalait is.

Tavaly Misha képviselte Örményországot a New Wave Junior versenyen, ahol másodikként végzett. 2017 májusában megjelent az Aurora Díj az Ébredező Emberségért ünnepségén más örmény sztárok oldalán.

A dalszerzőkről

Vahram Petrosyan zeneszerző, zongorista és producer. 1979-ben született Örményországban. 2009-ben végzett a Jereváni Állami Konzervatóriumban, majd zongoristaként PhD-zott. Több mint 150 dalt, musicalt, filmzenét szerzett. Ő írta Örményország 2010-es junior eurovíziós győztes dalát, a Mama-t, amit Vladimir Arzumanyan adott elő.

Avet Barseghyan 1980-ban született Jerevánban. Dalszerző, TV-s házigazda és megbecsült művész Örményországban. Számos sláger szerzője, amelyekkel híres örmény popsztárok járják a világot. Több eurovíziós dalt is írt, például a Jan-Jan-t, amit Inga és Anush adott elő 2009-ben. David Tserunyan mellett társszerzője volt Mika Love című, 2015-ös junior eurovíziós dalának.

David Tserunyan 1995-ben született Jerevánban. Az elmúlt pár évben David sok-sok dal szövegét írta, köztük Artsvik – Fly with me-jét is, Örményország idei eurovíziós daláét. David volt az utóbbi négy év során az örmény delegáció sajtófőnöke.

Arthur Aghekyan már kor gyermekkora óta énekel, és dalokat ír. Az Örmény Állami Dalszínházban végzett. Az ő ötlete volt Misha dala, a Boomerang.

(junioreurovision.tv)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top