ESC Hungary

ESC 2020

Málta: Destiny – All Of My Love

Destiny február elején nyerte meg az X – Faktor második évadát. Ezzel a jogot is megkapta Málta képviseletére a soron következő Eurovíziós Dalfesztiválon. Hétfő este nyilvánosságra hozták versenydalát is, ami az All Of My Love címet kapta.

A dal létrejöttében sokan vettek részt, és van köztük pár ismerős név is. Ilyen például Borislav Milanov, aki idén közreműködött Németország és Bulgária versenydalaiban is. Cesár Sampson, aki Ausztriát képviselte 2018-ban. Bernarda Brunovic, aki a Dora 2019-es mezőnyében versenyzőként szerepelt, valamint Sebastian Arman, Dag Lundberg és Joacim Persson.

Destiny ugyan még csak 17 éves, de már hatalmas színpadi tapasztalattal rendelkezik.
2015-ben megnyerte a Junior Eurovíziós Dalfesztivált Not My Soul című dalával.
2017-ben részt vett a Britain’s Got Talent című brit tehetségkutató versenyen, ahol az elődöntőkig jutott.
2019 májusában Michela Pace háttérénekese volt Tel – Avivban. Az év végén pedig nevezett az X Faktor válogatójára, amelyben hétről hétre menetelt előre, végül pedig meg is nyerte. 2020-ban a felnőttek versenyén is bizonyíthat All Of My Love című dalával.

Málta versenyzője az első elődöntő második felében szerepel. Gratulálunk!

https://www.youtube.com/watch?v=CFCn_8oViRw

(esc-kompakt.de)

About Author

Málta: Destiny – All Of My Love
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top