ESC Hungary

Rajongunk

Eurovízió 2021: Ilyenek voltak a próbák dublőrökkel

A rengeteg időt felemésztő próbák nagyon fontosak, hogy az élő adásra profin működjön minden. A fényeknek, a hangnak, a led falak grafikáinak, a színpadi kellékeknek, a kamerák állásának és a speciális effektekben nagy összhangban kell működnie. A show-t gyártó csapat – még mielőtt megérkeznének az előadók – 3-4 napnyi külön próbát tartanak, ahol az előadókat utánzó, főleg zeneiskolai tanulók ugranak be a díszletbe csak azért, hogy segítsék a végleges produkció tökéletesítését. Természetesen ezeket a felvételeket megkapják a delegációk is, hogy már a megérkezésükkor ötletekkel, módosítási javaslatokkal felvértezve vágjanak neki az Eurovíziós kalandoknak. A korábbi években voltak emlékezetes dublőrök, aki inkább önkéntesek voltak és megpróbálták a játék mellett el is énekelni a dalt, de sokszor nem sikerült. Idén egészen profira sikeredtek ezek a színpadi megmozdulások: Volt aki csak tátogott, volt aki énekelt a saját hangján, és a táncosok is egészen profin lekövették a mozdulatokat. Csehország, Azerbajdzsán, Málta, Izrael, Horvátország, San Marino, Szerbia és Portugália dublőrös próbáiba nézhetünk bele.

Bónusz: A nagy döntő zsűris fordulójában, a szavazások elpróbálása után el kellett próbálni a győztes bejelentését, és a győztes dal produkcióját is.

(twitter.com/ESCdiscord)

About Author

Eurovízió 2021: Ilyenek voltak a próbák dublőrökkel
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top