ESC Hungary

Eurovízió 2021

Festivali i Këngës 2020: bemutatták a dalokat

Kijelenthetjük, hogy hivatalosan is elkezdődött az Eurovízió rajongóinak egyik legkedvesebb időszaka. Ma délután az albán közszolgálati csatorna, az RTSH bemutatta a 2020-as Festivali i Këngës versenydalait, így megismerhetjük a 2021-es Eurovíziós szezon első nemzeti döntős dalait.

Az ikonikus albán dalfesztiválra, melyet immár ötvenkilencedik alkalommal tartanak meg, idén rendhagyó módon kerül sor, ugyanis a vírushelyzetre való tekintettel a szabadtéren rendezik meg december 17-26-a között az albán fővárosban. Összesen 26 versenyző lesz versenyben azért, hogy egyikőjük elnyerje a jogot Albánia képviseletére.

 

A tavalyi versenyt Arilena Ara nyerte meg a Shaj című dalával. A dal angol nyelvű feldolgozását, a Fall From The Sky-t márciusban mutatták be, azonban a 2020-as verseny eltörlése miatt a fiatal énekesnő végül nem mutatkozhatott be a nemzetközi közönség előtt.

(wiwibloggs.com)

About Author

Festivali i Këngës 2020: bemutatták a dalokat
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top