ESC Hungary

Eurovízió 2019

Ma este Románia is megkezdi a keresést (+Eredmények)

Mozgalmas időszak áll a szervezők mögött. Két visszalépés, két „wildcard” és egy énekes elődöntőjének cseréje után elérkeztünk az első élő műsor napjáig, ahol 11 énekes méretteti meg magát. Közülük öt dalt a zsűri és egy dalt a nézők juttathatnak tovább a február 17-i döntő adásába. A két elődöntő Arad városából jelentkezik, Az első elődöntőnek Jászvásár, a második elődöntőnek pedig Arad városa ad otthont. A nagy döntőt Bukarestben rendezik majd.

Az első elődöntő végeredménye:

Továbbjutók zsűri által:

Közönségszavazással továbbjutó:

Kiesők:

 

Nicola személyében egy régi ismerőst köszönthetünk újra. 2003-ban ő képviselte Romániát Don’t Break My Heart című dalával, ami akkor a döntő 10. helyére volt elég.

Aki a válogatót élőben szeretné követni, 20:00-tól IDE kattintva megteheti. A Műsor házigazdái Aurelian Temişan és Ilinca Avram lesznek.

(www.esc-plus.com, echungary.hu)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top