ESC Hungary

Eurovízió 2018

Ők hatan versenyeznek az Egyesült Királyságban

Tavaly nagy reményekkel indult Kijevbe Lucie Jones a „Never Give Up On You” című dalával, hogy hazáját, az Egyesült Királyságot képviselje az Eurovíziós Dalfesztiválon. Azonban az eredmények elmaradtak a vártaktól, az utóbbi évek egyik legjobb brit indulója csak 15. lett 111 ponttal.

A BBC nemrég jelentette be az angol nemzeti válogató, a You Decide idei 6 versenyzőjét. A kedvenceknek február 7-én szurkolhatunk a döntőben. A műsor házigazdája pedig nem más lesz mint Mel Giedroyc és Måns Zelmerlöw.

Eurovision You Decide

A versenyzők

Asanda: 11 évesen tűnt fel a Britain’s Got Talent tehetségkutató műsorban. Az elmúlt években olyan helyeken láthattuk mint a Lyric Theatre, ahol Tallulah szerepét játszotta a Bugsy Malone-ban.

Goldstone: Egy kortárs, 3 főből álló együttes. Aimie, Helen és Rhiannon az angol televíziónézők számára ismerősek lehetnek, hisz mindannyian részt vettek különböző zenei műsorokban.

Jaz Ellington: régi vágású soul énekes, jazz, gospel és egy kis funk hatással.  Több mint 15 éve énekel, a nagy áttörést azonban csak 2012-ben érte el, amikor is részt vett a Voice UK változatában. A debütáló albuma ebben a hónapban érkezik.

Liam Tamne: Coventry-ben született, de jelenleg Londonban él. Színpadi musicalben jártas, az évek során rengeteg darabban láthattuk pl: Wicked, Hairspray, Les Misérables, The Phantom Of The Opera.

RAYA: igazi tehetség. Több szerepben is megállja a helyét. Volt már DJ, táncos, színésznő és persze zenész. Körbeutazta már a világot, és több, híres nemzetközi eseményen is fellépett. A dalát nem más mint az Eurovíziós berkeken belül már jól ismert Greta Salome írta.

SuRie: színésznő, zeneszerző. Tamne-hez hasonlóan ő is számos színdarabban játszott már közülük a legjelentősebb a Les Misérables. SuRie nem idegen az Eurovízió színpadán, hisz kétszer is vokalistája volt Belgiumnak. (Loïc Nottet 2015 és Blanche 2017)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top