ESC Hungary

INFE

INFEVision 2020: Találjunk egy jó magyar videót!

Az Eurovízió nélküli 2020-as év depressziójából most egy újabb eseménnyel próbáljuk kirántani a rajongókat és olvasóinkat! Az ESC Hungary az INFE Eurovízió Rajongók Nemzetközi Hálózatának segítségével benevezett az INFEVision Videó Verseny 2020-ra! Idén az INFE Románia lesz az esemény házigazdája. Az INFE Romániát az Eurovision Romania Community (ERC) működteti. Románia először rendez ilyen versenyt.

Az INFE Magyarország elküldte a jelentkezését. Kicsit szűkös határidőkkel, de olvasóink ajánlása alapján próbáljuk kiválasztani a legjobb dalokat. Viszont nemcsak erről van szó: A nemzeti döntőre kiválasztott dalokról egy összefoglaló videót is kell készíteni, ehhez várjuk videó készítésben és vágásban jártas olvasóink felajánlását a munkára (info kukac eschungary pont hu vagy facebook.com/eschungary oldalon keresztül üzenj)!

Lássuk a videók nevezésének kritériumait!

  • Kizárólag 2019. szeptember 1 után megjelent videókat lehet nevezni. Bárki részt vehet a nevezésben.
  • A nevezésre 2020. október 20 szerda éjfélig van lehetőség.
  • A rövid határidő miatt és az egyszerűség kedvéért a jelen cikk alatti kommentben kérjük a nevezéseket, ezek tartalmazzanak YouTube linkeket. Egy kommentbe egy nevezést rakjatok be, a nevezésekre pedig válaszban jöhetnek esetleges reakciók.
  • Csak profi videoklipekkel lehet nevezni, élőben felvett videók, koncertfelvételek, dalszöveges videók és dalfeldolgozások nevezése nem megengedett.
  • Az előadónak vagy együttes tagjainak születési helye Magyarország lehet, VAGY Magyarországon kell élnie, VAGY évek óta a legyenek aktív részesei a magyar zeneiparnak.
  • A dalszövegnek nincs nyelvi megkötése (magyar, angol, urdu stb.), viszont nem tartalmazhat bármilyen jellegű erőszakot vagy diszkriminációra utaló elemeket.
  • A videó hossza maximum 5 perc lehet.

A nemzeti döntős szezon lezárása után kezdődik a második forduló, amikor az INFE Network tagjainak benevezett dalaira lehet szavazni. A tervek szerint valamikor novemberben fog lezajlani a szavazás.

A Nagy Döntő december 16-án december 19_én lesz. A szervezők vendégfellépőkkel és élő közvetítéssel készülnek Resicabányából, remélhetőleg nem fogja akadályozni őket semmilyen körülmény.

Szavazásra fel!

(INFE Network közlemény)

INFEVision 2020: Találjunk egy jó magyar videót!
Comments
2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2021

To Top
%d bloggers like this: