ESC Hungary

INFE

INFEVision 2020: Találjunk egy jó magyar videót!

Az Eurovízió nélküli 2020-as év depressziójából most egy újabb eseménnyel próbáljuk kirántani a rajongókat és olvasóinkat! Az ESC Hungary az INFE Eurovízió Rajongók Nemzetközi Hálózatának segítségével benevezett az INFEVision Videó Verseny 2020-ra! Idén az INFE Románia lesz az esemény házigazdája. Az INFE Romániát az Eurovision Romania Community (ERC) működteti. Románia először rendez ilyen versenyt.

Az INFE Magyarország elküldte a jelentkezését. Kicsit szűkös határidőkkel, de olvasóink ajánlása alapján próbáljuk kiválasztani a legjobb dalokat. Viszont nemcsak erről van szó: A nemzeti döntőre kiválasztott dalokról egy összefoglaló videót is kell készíteni, ehhez várjuk videó készítésben és vágásban jártas olvasóink felajánlását a munkára (info kukac eschungary pont hu vagy facebook.com/eschungary oldalon keresztül üzenj)!

Lássuk a videók nevezésének kritériumait!

  • Kizárólag 2019. szeptember 1 után megjelent videókat lehet nevezni. Bárki részt vehet a nevezésben.
  • A nevezésre 2020. október 20 szerda éjfélig van lehetőség.
  • A rövid határidő miatt és az egyszerűség kedvéért a jelen cikk alatti kommentben kérjük a nevezéseket, ezek tartalmazzanak YouTube linkeket. Egy kommentbe egy nevezést rakjatok be, a nevezésekre pedig válaszban jöhetnek esetleges reakciók.
  • Csak profi videoklipekkel lehet nevezni, élőben felvett videók, koncertfelvételek, dalszöveges videók és dalfeldolgozások nevezése nem megengedett.
  • Az előadónak vagy együttes tagjainak születési helye Magyarország lehet, VAGY Magyarországon kell élnie, VAGY évek óta a legyenek aktív részesei a magyar zeneiparnak.
  • A dalszövegnek nincs nyelvi megkötése (magyar, angol, urdu stb.), viszont nem tartalmazhat bármilyen jellegű erőszakot vagy diszkriminációra utaló elemeket.
  • A videó hossza maximum 5 perc lehet.

A nemzeti döntős szezon lezárása után kezdődik a második forduló, amikor az INFE Network tagjainak benevezett dalaira lehet szavazni. A tervek szerint valamikor novemberben fog lezajlani a szavazás.

A Nagy Döntő december 16-án december 19_én lesz. A szervezők vendégfellépőkkel és élő közvetítéssel készülnek Resicabányából, remélhetőleg nem fogja akadályozni őket semmilyen körülmény.

Szavazásra fel!

(INFE Network közlemény)

About Author

INFEVision 2020: Találjunk egy jó magyar videót!
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top