ESC Hungary

Rajongunk

Az utóbbi 10 év legjobb Eurovíziós dala (?)

Véget ért nagyszabású, kétfordulós szavazásunk, melynek célja az volt, hogy megtaláljuk azt az Eurovíziós dalt az elmúlt 10 évből, mely a szavazóink szerint kiérdemli a „Legjobb Eurovíziós dal 2012-2021” megtisztelő címet. Megvan az eredmény.

A döntőben, csakúgy mint az első fordulóban, 26 szavazó véleménye alapján alakult ki az eredmény, bár nincs teljes átfedés a két kör szavazói között.
Ezúton szeretném megköszönni az összes szavazónak, hogy időt szakítottak erre a játékra, véleményt formáltak és nyilvánosan felvállalták azt. Remélem, hogy a dalok meghallgatása közben jól szórakoztak, biztosan volt olyan szavazó, akinek újdonságot jelentettek bizonyos dalok, és talán új, vagy régen hallott kedvencek is bekerültek néhány ember egyéni lejátszási listájára. Ennek a játéknak ez is célja volt.
Bízom benne, hogy a szavazás lebonyolításával elégedettek vagytok, igyekeztem a menet közben felmerülő problémákat a lehető leggyorsabban megoldani és rugalmasan hozzáállni az ilyen-olyan informatikai jellegű gikszerekhez.

Ennyi elég is lesz a szócséplésből, íme a döntő végeredménye:

Miután megemésztettétek, alul a komment szekcióban szóban is kifejthetitek a véleményeteket az eredményekről, azt gondolom, van miről beszélgetni!

Tartozom még a két forduló részletes szavazatösszesítőivel, itt van az első fordulóé:

https://data.hu/get/13088801/Legjobb_ESC-dal_2012-2021_elso_fordulo-szavazatosszesito.xls

Alul a munkalap fülekkel tudtok az egyes országok részletes ponttáblázatai között váltani.

Ez pedig a döntőé:

https://data.hu/get/13088802/Legjobb_ESC_dal_2012-2021_donto_-_Szavazatosszesito.xls

Itt láthatjátok a pontazonosságok okozta holtversenyek feloldását is, először azt néztem, hogy melyik dalra szavaztak többen? Egy páros esetében ez a szám megegyezett, itt már a legmagasabb kapott pontszám döntött a helyezésről.

Ennyi volt tehát a játék, váljon mindenki kedves egészségére!

Köszönöm a figyelmet, béke veletek!

About Author

Az utóbbi 10 év legjobb Eurovíziós dala (?)
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top