ESC Hungary

Eurovízió 2019

Eurovízió 2019: Jelentős változások az Egyesült Királyságban

„Lehet, hogy elhagyjuk az EU-t, de még mindig eltökélt szándékunk, hogy egy nap újra megnyerjük az Eurovíziót!” – mondta Kate Phillips, a BBC munkatársa. A cél érdekében 2019-ben megváltoztatják a „Eurovision: You Decide” című nemzeti döntőjük formátumát.

Ezúttal mindössze három dalt hallhatunk hat versenyző előadásában. Ez azt jelenti, hogy egy dalt két versenyző is elő fog adni, de teljesen különböző, eltérő stílusban. Az biztos, hogy most nem lesz elegendő a jó hang, egy jó dal ugyanolyan fontos.

A nemzeti döntőre 2019 februárja folyamán kerül sor, ezúttal Salfordban. A műsor házigazdái újra Mel Gyedroic és Mans Zelmerlow lesznek.

A 2018-as lisszaboni versenyen Surie képviselte a szigetországot, aki a döntő 24. helyén végzett. Az elmúlt években az Egyesült Királyság legjobb eredménye egy 11. hely volt 2011-ben a Blue fiúegyüttesnek köszönhetően.

(esc-plus.com)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top