ESC Hungary

Eurovízió 2021

Eurovízió 2021: A 8 nap eseményei +szavazólap!

A mai nap az automatikus döntős országok próbájával, majd a próba utáni „feles” sorsolásról szólt, vagyis megtudták az „ötösfogat” országok tagjai, hogy a döntő első vagy második felében fognak-e fellépni. Sajnos Lengyelországról is szólt a mai nap, ugyanis amikor ma reggel megérkezett a delegáció a verseny helyszínére, az egyik delegációtag COVID-19 tesztje pozitív lett. Legutóbb csütörtökön voltak a Rotterdam Ahoy-ban, a fesztivál helyszínén, akkor mindenki negatív volt. Az egészségügyi és biztonsági szabályokat betartva, ezt a személyt elkülönítették, a többieket a PCR teszt elkészültéig karantén alá helyezték. Emiatt a lengyel delegáció nem fog részt venni a vasárnapi „türkiz szőnyeges” (vagyis a hagyományosan vörös szőnyeges) bevonulási ceremónián. Addig is jó egészséget kívánunk minden delegációnak!

Közben elkészült a virtuális eurovíziós falu, ahol meg lehet nézni a falu standjait, követni lehet a nagyszínpad koncertjeit és meg lehet ismerni a környék nevezetességeit (angol és holland nyelven), ha erős videokártya van a számítógépben.

Mielőtt rátérnénk a mai próbákra, még egy szolgálati közlemény: elkészültek a 2021-es Eurovíziós Dalfesztivál szavazólapjai. Továbbra is szigorú játékszabályokkal kell kitölteni a lapot, persze ez csak játék. A dalokat zene, dalszöveg, koreográfia, fellépőruha és végül az összhatás alapján kell pontozni 1-10-ig. Így ha részt szeretne venni valaki a fesztivál hivatalos szavazásán az appon keresztül, akkor így fogja megkapni a legakkurátusabb végeredményt a produkciókról.

A spanyol Blas Cantó a döntő első felében fogja leénekelni a felfújható holdat.

https://youtu.be/-aR_LJJLdTI

James Newman, az Egyesült Királyság képviselője a döntő első felében fogja megfújni a harci trombitákat.

https://youtu.be/cDoUo7uJyIw

Barbara Pravi Franciaországból a döntő második felében fog fellépni. A bukmékerek a próba után a vezető pozícióból a második helyre tették, új trónkövetelő bukkant fel!

https://youtu.be/MUfkstvRMtw

Hollandia már korábban megnyerte a 23-as rajtszámot.

https://youtu.be/1ABcmIAT_Ec

A német Jendrik a döntő második felét fogja színesíteni.

https://youtu.be/JMFNEMLR2Eg

Olaszország képviselői a döntő második felében fognak fellépni, ezzel meg is született a fogadóirodák új kedvence!

https://youtu.be/bKVfCCSfcPg

(eurovision.tv)

About Author

Eurovízió 2021: A 8 nap eseményei +szavazólap!
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top