ESC Hungary

ESC 2022

Georgia: Circus Mircus – Lock Me In

Georgia (korábban: Grúzia, grúz nyelven: Szakartvelo) képviselője, a Circus Mircus lesz a 2022-es Eurovízión. A formáció nevezését már tavaly november óta tudni lehet, a saját YouTube csatornájukra egy hete töltötték fel a dalt. A versenyzők úgy döntöttek, hogy most nincs itt az ideje egy színes és vidám videoklipet is felrakni az ukrajnai háború miatt: „A videó nem elérhető – a művész elítéli Oroszország ukrajnai invázióját” felirat várja csak az érdeklődőket a klip helyett. Egy sejtelmes közleményt találhatunk az eurovision.tv-n: „Ez (a Circus Mircus) egy mozgalom, amely több tucat különböző területről érkező szakembert tömörít, hogy egy soha nem látott audiovizuális élményt hozzon létre.” Filozófiájuk sarokköve a zenei keretek teljes figyelmen kívül hagyásában rejlik. Nagyon jó élményeket kívánunk a torinói Eurovízión!

https://www.youtube.com/watch?v=O6UqeUwCldM

(eurovision.tv)

About Author

Georgia: Circus Mircus – Lock Me In
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top