ESC Hungary

INFE

INFE Poll 2020: Olaszország szavazatai

Továbbra is keressük az INFE Poll győztesét. A szavazást negyedik alkalommal rendezi meg az INFE Network, az Eurovízió Rajongók Nemzetközi Hálózata és az esctoday.com 20 éves múlttal rendelkező eurovíziós hírportál. 22 napon keresztül 21 ország klubja, illetve 22. szavazóként az Eurovízión kívüli országok klubjainak egyesített szavazataival fogjuk megtudni, hogy ki fogja nyerni az idei szavazást. 2017-ben a portugál Eurovízió győztes Salvador Sobral csak 10. lett az INFE Poll szavazáson (Magasan az olasz Francesco Gabbani nyerte a szavazást). 2018-ban az izraeli Netta hatalmas fölénnyel került a dobogó legmagasabb fokára. 2019-ben Duncan Laurence is jelentős előnnyel győzött az INFE Pollon. És ki tudja, lehet hogy az idei szavazás eredménye is eltalálta volna a végső győztest.

Az INFE Olaszország klub belső változásokat hajtott végre, ami után újult erővel kész terjeszteni az Eurovízió szellemiségét, és kiemelten kezelik a Sanremói dalfesztivált is.

Az INFE Olaszország pontjai

1 pontot kap Azerbajdzsán
2 pontot kap Bulgária
3 pontot kap Litvánia
4 pontot kap Ukrajna
5 pontot kap Norvégia
6 pontot kap Izrael
7 pontot kap Románia
8 pontot kap Svédország
10 pontot kap Ciprus
és a 12 pontot nem más kapja, mint Málta!

A mai tucatnyi pontot Destiny kapta, a 2015-ös Junior Eurovízió győztese kapta. Ezzel Málta bejutott a top 5-be. A jelenlegi állás:

(eurovision.tv)

INFE Poll 2020: Olaszország szavazatai
Comments
To Top
%d bloggers like this: