ESC Hungary

Junior 2020

Ki nyerje a 2020-as Junior Eurovíziót?

Végre van egy kis szavazni valónk! A Napi Eurovízió sorozatban megismerhettük a holnapi Junior Eurovízió dalait, most itt az idő hogy szavazzunk! A házi szavazásunk mellett már a verseny hivatalos oldalán elindult a szavazás!

Magyarország nem vesz részt a versenyen, ennek ellenére részt vehet minden néző az online szavazáson. A előszavazás az élő show kezdetéig, vagyis 17 óráig fog tartani. Országonként lesz egy-egy öttagú zsűri is, 3 zenész és két gyermek alkotja a nemzeti zsűriket. A zsűrik szavazata és az online szavazás 50-50% mértékben lesz figyelembe véve, ennek eredményeként kapjuk meg a Junior Eurovíziós Dalfesztivál 2020 győztesét. Minden dal elhangzása után 15 percre újra megnyílik az online szavazási lehetőség. A hivatalos online szavazáson KÖTELEZŐEN 3 országot lehet bejelölni.
https://vote.junioreurovision.tv/

Az ESC Hungary kattintós szavazást rendez, hogy megtaláljuk az olvasóink kedvencét! Csak annyi a szabály, hogy szavazz ma és holnap is, annyi kedvencet választhatsz, amennyit csak szeretnél.

picture polls

About Author

Ki nyerje a 2020-as Junior Eurovíziót?
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top