ESC Hungary

Junior 2020

Ki nyerje a 2020-as Junior Eurovíziót?

Végre van egy kis szavazni valónk! A Napi Eurovízió sorozatban megismerhettük a holnapi Junior Eurovízió dalait, most itt az idő hogy szavazzunk! A házi szavazásunk mellett már a verseny hivatalos oldalán elindult a szavazás!

Magyarország nem vesz részt a versenyen, ennek ellenére részt vehet minden néző az online szavazáson. A előszavazás az élő show kezdetéig, vagyis 17 óráig fog tartani. Országonként lesz egy-egy öttagú zsűri is, 3 zenész és két gyermek alkotja a nemzeti zsűriket. A zsűrik szavazata és az online szavazás 50-50% mértékben lesz figyelembe véve, ennek eredményeként kapjuk meg a Junior Eurovíziós Dalfesztivál 2020 győztesét. Minden dal elhangzása után 15 percre újra megnyílik az online szavazási lehetőség. A hivatalos online szavazáson KÖTELEZŐEN 3 országot lehet bejelölni.
https://vote.junioreurovision.tv/

Az ESC Hungary kattintós szavazást rendez, hogy megtaláljuk az olvasóink kedvencét! Csak annyi a szabály, hogy szavazz ma és holnap is, annyi kedvencet választhatsz, amennyit csak szeretnél.

picture polls

About Author

Ki nyerje a 2020-as Junior Eurovíziót?
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top