ESC Hungary

Junior 2017

Napi Junior Eurovízió 2017: Olaszország

Az olaszokra érdemes odafigyelni ezen a megmérettetésen, hiszen 2014-es debütálásuk óta kétszer is a dobogón végeztek (2014-ben 1. hely, 2016-ban 3. hely). Idén az ország színeit Maria Iside Fiore fogja képviselni. Maria 2004-ben született és már 4 évesen elkezdett táncolni a Danzabilmente csoport tagjaként, melynek célja, hogy segítsék a fogyatékkal élő emberek beilleszkedését. 2015-ben egyik tanárának köszönhetően énekelni kezdett és az azt követő évben már számos országos megmérettetésen vett részt.

2016-ban és 2017-ben is nevezett az ország egyik neves versenyére a Cantagirora, ahol első ízben a döntőig, másodszorra az elődöntőig jutott. Ha a tánc és az éneklés nem lenne elég, a fiatal tehetség színésznőként is bontogatja szárnyait a Marilontani társulatnál. Versenydala, a Scelgo (A döntésem) egy fiatal lány elhatározását mutatja be a jövőjét illetően: nem fogja hagyni, hogy az ismeretlentől való félelem megbéklyózza, hanem nyitott elmével, szabadon mutatja meg önmagát és érzéseit a világnak. A mű Marián kívül Stefano Rigamonti és Fabrizio Palaferri munkáját dicséri.

https://youtu.be/cuhxfLQAxrM

(junioreurovision.tv)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top