ESC Hungary

Junior 2017

Napi Junior Eurovízió 2017: Olaszország

Az olaszokra érdemes odafigyelni ezen a megmérettetésen, hiszen 2014-es debütálásuk óta kétszer is a dobogón végeztek (2014-ben 1. hely, 2016-ban 3. hely). Idén az ország színeit Maria Iside Fiore fogja képviselni. Maria 2004-ben született és már 4 évesen elkezdett táncolni a Danzabilmente csoport tagjaként, melynek célja, hogy segítsék a fogyatékkal élő emberek beilleszkedését. 2015-ben egyik tanárának köszönhetően énekelni kezdett és az azt követő évben már számos országos megmérettetésen vett részt.

2016-ban és 2017-ben is nevezett az ország egyik neves versenyére a Cantagirora, ahol első ízben a döntőig, másodszorra az elődöntőig jutott. Ha a tánc és az éneklés nem lenne elég, a fiatal tehetség színésznőként is bontogatja szárnyait a Marilontani társulatnál. Versenydala, a Scelgo (A döntésem) egy fiatal lány elhatározását mutatja be a jövőjét illetően: nem fogja hagyni, hogy az ismeretlentől való félelem megbéklyózza, hanem nyitott elmével, szabadon mutatja meg önmagát és érzéseit a világnak. A mű Marián kívül Stefano Rigamonti és Fabrizio Palaferri munkáját dicséri.

https://youtu.be/cuhxfLQAxrM

(junioreurovision.tv)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top