ESC Hungary

Ochman
Eurovízió 2022

Ochman: 5 érdekesség amit nem tudtál az előadóról

Ochman - Lengyelország

Az Eurovíziós felkészülés kétségtelenül nagyon intenzív időszak minden előadó számára. A próbák mellett rengeteg interjú készül, melyekből egyre többet tudhatunk meg az énekesekről. A lengyel TVP csatorna összegyűjtött számunkra 5 érdekességet amit nem biztos, hogy tudtunk Krystian Ochman-ról.

1. A koncert előtti csend a legjobb barátja

Krystian gyakran ismételgeti, mennyire fontos számára koncertek előtt az alvás, a megfelelő hidratálás és a különféle gyümölcsök, de eddig csak a delegáció és a hozzátartozói tudták, hogy inkább elszigeteli magát az előadás előtt. Ahogy a Damian Glinkának adott interjúban elárulta:

     „Nagyon koncentrálok a fellépések előtt – még beszélni is nehéz velem. Máshol jár az agyam egy teljesen más világban vagyok. Maximális teljesítményt szeretnék nyújtani, szóval bele kell merülnöm a képzeletembe.”

Damian Glinka és Krystian Ochman / credits: youtube (Pomponik.pl)

Damian Glinka és Krystian Ochman / credits: youtube (Pomponik.pl)

2. Mielőtt énekesi karrierjét elkezdte, életmentőként dolgozott

Mielőtt a zene belépett volna az életébe a nyári szünidő alatt – miközben még az Egyesült Államokban élt – életmentőként dolgozott az egyik Washington melletti privát uszodában. A Radio ZET egyik interjújában mosolyogva emlékszik vissza erre az időszakra:

     „Nem úgy nézett ki, mint a „Baywatchban”. Egyszer-kétszer be kellett avatkoznom. Három-négy életmentő volt, 15-20 percet ültünk egy széken azután cseréltünk. Vigyáznunk kellett a napsütésre, hamar lebarnulok.”

Krystian Ochman és Damian Michałowski / credits: youtube (Radio ZET)

Krystian Ochman és Damian Michałowski / credits: youtube (Radio ZET)

3. Mindig elgyengül ha ételről van szó

A rajongók különféle ajándékokkal kényeztetik Krystiant – minden koncert után kap egy-egy rajongói alkotást, kedvenc teáit vagy édességeit. Fellépés előtt lemond ezekről a finomságokról hogy amikor lemegy a színpadról mindent meg tudjon enni.

 „Azt sajnálom a legjobban, hogy amikor befejezem a koncerteket, a gyorsétterem mindig zárva tart!”

Natalia Kowalczyk és Krystian Ochman / credits: youtube (Dziennik Eurowizyjny)

Natalia Kowalczyk és Krystian Ochman / credits: youtube (Dziennik Eurowizyjny)

4. Pihenés, kikapcsolódás?  – Konzolos játékok!

A legjobb módja annak, hogy az ember kikapcsoljon kicsit ha egyszerűen alszik egyet, olvas egy könyvet vagy sétálni megy. Krystian azonban nem titkolja, hogy szereti a konzoljátékokat – főleg a sportokat -, bár akkor a kikapcsolódásból könnyen versengés alakulhat ki.

     „Amikor játszom, könnyen felidegesíthetem magam de szeretem; könnyebben el tudom magam engedni tőle.”

Egyes pletykák szerint Krystian elviszi a konzolját Torinóba is.

Andy Carlisle és Krystian Ochman / credits: youtube (eurovoxx)

Andy Carlisle és Krystian Ochman / credits: youtube (eurovoxx)

5. Öntudatlanul megjósolta a jövőjét

Ideje egy kis időkapszulának. Visszatérünk arra az interjúra, amelyet 2021 novemberében adott az Onet.pl-nek. A frissen debütáló albuma megjelenése után Bartosz Sąder megkérdezte tőle, hogy rész venne-e az Eurovíziós Dalfesztiválon.

     „Vicces, mert néhány évvel ezelőtt az USA-ban élve nem tudtam, hogy ez a verseny egyáltalán létezik! Amikor Lengyelországba jöttem, egy idő után rájöttem, milyen fontos ez a verseny az európai emberek számára. Számomra a dal a legfontosabb. Ha tudnék egy olyan dalt készíteni, amellyel büszkén versenyezhetnék Lengyelországért, természetesen szívesen részt vennék. „

credits: Piotr Porębski / presspack

credits: Piotr Porębski / presspack

About Author

Ochman: 5 érdekesség amit nem tudtál az előadóról
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top