ESC Hungary

ESC 2020

San Marno: Senhit – Freaky

San Marino indulójának szavazása véget ért, a köztévé bejelentette, hogy Senhit a Freaky (furcsa) című dalával lép fel a 2020-as Eurovíziós Dalfesztiválon Rotterdamban. Az online szavazás Senhit weboldalán zajlott és a rajongók 48 órán át szavazhattak, hogy a két dal közül melyiket szeretnék hallani az idei Eurovízión. A szavazás március 8.-án éjfélkor zárult. A győztes dal bejelentését követően meg is jelent a Freaky hivatalos videoklipje. A rendező Luca Tommassini, aki a produkció színpadképéért is felelős lesz Rotterdamban.

A minden értelemben sokszínű video forgatási helyszínének Rómában a Cinecittà-t választották, ami Olaszország legnagyobb filmstúdiója. Senhit mellett öt táncos is szerepel a videoklipben: Ilaria Cavola, Milena Garofano, Matteo Paoli, Jodi Proietti és Federica Rigoli.

Nektek hogy tetszik a dal, szerintetek a Freaky bejuttatja San Marinot a döntőbe? Írjátok meg kommentben.

(eurovision.tv)

About Author

San Marno: Senhit – Freaky
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top