ESC Hungary

Junior 2018

Szavazz a 2018-as Junior Eurovízió dalaira!

Megismertük a 2018-as Eurovízió dalait, így ideje, hogy megismerjük az olvasóink kedvenceit! Legyen szíves mindenki bejelölni a legjobbnak ítélt dalokat az idei mezőnyből. Többet is be lehet jelölni!

Jelöld be a kedvenceidet a 2018-as Junior Eurovízió dalaiból! Többet is bejelölhetsz!

 

Ki nyerje a Junior Eurovízió 2018-at?

Albánia – Efi Gjika: Barbie
Ausztrália – Jael: Champion
Azerbajdzsán – Fidan Huseynova
Fehéroroszország – Daniel Yastremski: Time
Franciaország – Angélina: Jamais sans toi
Grúzia – Tamar Edilashvili: Your Voice
Hollandia – Max & Anne: Samen
Írország – Taylor Hynes: IOU
Izrael – Noam Dadon: Children Like These
Kazahsztán – Daneliya Tuleshova: Ózińe sen (Seize the Time)
Lengyelország – Roksana Węgiel: Anyone I Want to Be
Macedónia – Marija Spasovska: Doma
Málta – Ela: Marchin’On
Olaszország – Melissa & Marco: What Is Love
Oroszország – Anna Filipchuk: Unbreakable
Örményország – L.E.V.O.N: L.E.V.O.N
Portugália – Rita Laranjeira: Gosto de tudo (Já não gosto de nada)
Szerbia – Bojana Radovanović: Svet
Ukrajna – Darina Krasnovetska: Say Love
Wales – Manw: Perta


A junioreurovision.tv idén is meghirdette a hivatalos online szavazást. A vasárnapi döntő előtt két nappal nemcsak a résztvevő országok nézői, hanem bárki számára megnyílik a lehetőség akár ma ahhoz, hogy szavazzon kedvenc dalára. A 2018-as Junior Eurovíziós Dalfesztivál szavazását két fázisra bontották. Az első ma délután kezdődik és a vasárnapi döntő kezdete előtt egy perccel zárul. A második fázis pedig a vasárnap délutáni döntő befejező szakaszában lesz, miután lement mind a 20 versenyző a színpadról, és ekkor 15 percre újra lehetőség nyílik a szavazásra.

A szavazás két részből fog állni. Lehetőség lesz már az élő adás előtt is szavazni, melyet november 23-án pénteken fognak elindítani, és november 25-én vasárnap 15:59-kor fognak lezárni, de ennek feltétele van. Akik részt kívánnak venni az előszavazáson, azoknak először meg kell nézni egy összefoglaló videót az összes versenyző daláról. Ezután tudnak belépni a Junior Eurovízió hivatalos oldalának online felületére, ahol el lehet küldeni a szavazatot. Itt már egyébként lehetőség lesz minden ország fellépőjének főpróbájába is belenézni, egy perces hosszúságban. Az előszavazáson összegyűlt szavazatokat összegyűjtik, és félre rakják az élő adás befejező részéig.

Az online szavazás újraindul az élő adásban. Az utolsó fellépő produkciója után 15 perc fog rendelkezésre állni a szavazáshoz. A szavazás lezárásakor összesítik az ekkor összegyűlt szavazatokat, 50-50%-ban összesítik az előszavazás eredményével, és ez fogja adni a közönségszavazás végeredményét. A szavazás pontosabb részleteit a jövő héten fogják ismertetni.

További információk (angolul) és szavazás angol nyelven az előbbi linkeken.

(junioreurovision.tv)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top