ESC Hungary

Eurovízió 2019

Tamta képviseli Ciprust a 2019-es Eurovízión

A 2018-as Eurovízión Ciprus mindenkit elkápráztatott Eleni Foureiának köszönhetően. Az énekesnő a Fuego című dalt adta elő, mellyel a döntő második helyét szerezte meg.

Azóta eltelt már néhány hónap, Ciprus pedig már nagyon készül a következő megmérettetésre. Hónapok óta találgat mindenki, hogy ki lehet Ciprus képviselője a tel avivi versenyen. A CYBC a mai nap folyamán nyilvánosságra hozta az énekes nevét. A szigetországot Tamta fogja képviselni a 64. Eurovíziós Dalfesztiválon.

Az énekesnő a Replay című dalt fogja előadni. A dalt a Fuego és a La La Love dalszerzője, Alex P  írta. Munkáját Teddy Skye, Viktor Svensson, Kristoffer “Bonn” Fogelmark és Albin Nedler segítette.

A színpadképet Sacha Jean-Baptiste fogja megtervezni. Tőle sem idegen az Eurovízió. Eleni Foureira és Kristian Kostov színpadképe is az ő tervei alapján készültek.

Hogy a tavalyi sikereket sikerül-e megismételni, az májusban derül ki. A 2019-es Eurovíziós Dalfesztivált Tel Avivban rendezik, miután Netta a Toy címá dalával maga mögé utasította az összes többi dalt és megnyerte a lisszaboni Eurovíziót.

A Replay premieréről egyelőre nincs információnk, Tamta egy korábbi dala azonban meghallgatható:

(wiwibloggs.com)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top