ESC Hungary

Eurovízió 2019

Tamta képviseli Ciprust a 2019-es Eurovízión

A 2018-as Eurovízión Ciprus mindenkit elkápráztatott Eleni Foureiának köszönhetően. Az énekesnő a Fuego című dalt adta elő, mellyel a döntő második helyét szerezte meg.

Azóta eltelt már néhány hónap, Ciprus pedig már nagyon készül a következő megmérettetésre. Hónapok óta találgat mindenki, hogy ki lehet Ciprus képviselője a tel avivi versenyen. A CYBC a mai nap folyamán nyilvánosságra hozta az énekes nevét. A szigetországot Tamta fogja képviselni a 64. Eurovíziós Dalfesztiválon.

Az énekesnő a Replay című dalt fogja előadni. A dalt a Fuego és a La La Love dalszerzője, Alex P  írta. Munkáját Teddy Skye, Viktor Svensson, Kristoffer “Bonn” Fogelmark és Albin Nedler segítette.

A színpadképet Sacha Jean-Baptiste fogja megtervezni. Tőle sem idegen az Eurovízió. Eleni Foureira és Kristian Kostov színpadképe is az ő tervei alapján készültek.

Hogy a tavalyi sikereket sikerül-e megismételni, az májusban derül ki. A 2019-es Eurovíziós Dalfesztivált Tel Avivban rendezik, miután Netta a Toy címá dalával maga mögé utasította az összes többi dalt és megnyerte a lisszaboni Eurovíziót.

A Replay premieréről egyelőre nincs információnk, Tamta egy korábbi dala azonban meghallgatható:

(wiwibloggs.com)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top