ESC Hungary

ESC 2018

Írország: Ryan O’Shaughnessy – Together

Az ír RTÉ közmédia nemrég jelentette be, hogy Ryan O’Shaughnessy, „Together” című balladájával fog kimenni Lisszabonba az Eurovíziós Dalfesztiválra. Ryan több tehetségkutató versenyben is feltűnt már. A Voice Ireland első évadában versenyzett, illetve ötödik helyen végzett a Britain’s Got Talent-ben, 2012-ben.

Az idei versenydalát, a „Together”-t Mark Caplice-el és Laura Elizabeth Hughes-al közösen írta kifejezetten az Eurovízióra. Nyilatkozatában többször is megismételte, hogy mennyire büszke arra, hogy Írországot képviselheti idén májusban Portugáliában, és megígérte azt, hogy olyan előadást fog a színpadra varázsolni, amilyet a „Rock And Roll Kids” óta nem láttunk.

A „Together”-re egyelőre még várni kell, de addig is itt van egy kis ízelítő Ryan tehetségéből. A későbbiekben frissítjük a cikket a versenydallal.

(escbubble.com)

 

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top