ESC Hungary

Rajongunk

Alessandra: The Queen of Kings Tour

Alessandra - The Queen of Kings Tour

Alessandra-t biztosan nem kell már bemutatnunk, hiszen az MGP indulásától követjük a félig norvég, félig olasz tehetség útját. A napokban bejelentésre került a The Queen of Kings Tour aminek keretein belül Budapesten is láthatjuk az idén norvég színekben versenyző énekesnőt a Dürer Kertben, 2024. február 4-én. A napi eurovíziós rovatunkban már írtunk a Queen of Kings dalról, Norvégia idei produkciójáról, azonban kiegészítenénk még egy kicsit az eddig olvasottakat.

A fiatal énekesnőben mindig is égett a zene iránti szenvedély. Mindössze 6 éves volt, amikor megnyerte első énekversenyét, Alessandra pedig azóta tudja hogy a színpad az a hely, ahol otthon érzi magát. Az írás és az éneklés iránti vágy repítette végül Norvégiába, második otthonába.

“Mindig is különleges módon éreztem a zenét. Egy akkordmenet vagy egy adott hangjegy képes megríkatni, mert olyan intenzíven átélem. Így amikor dalokat írok, rengeteg szenvedély és gondolat van benne. Szeretem a norvég és az olasz kultúrát is ötvözni. Hajlamosak vagyunk másképp tekinteni az életre, ezért szeretem a két különbő kulturális szemléletet összekeverni, és megnézni, hova vezet”- meséli Alessandra.

Az énekesnő egyik legnagyobb törekvése az életben az önszeretet üzenetének terjesztése. Ez a téma annyira közel áll a szívéhez, hogy úgy érzi, ezt az iskolában is tanítani kellene. Szeretne másokat is arra inspirálni, hogy legyenek magabiztosak és kedvesek önmagukhoz, így született meg a Queen of Kings című eufórikus önszeretet-himnusz, amellyel az Eurovíziós Dalversenyen is indult.

„Miért nem tanítják az önszeretetet az iskolában? Az emberek terápiára járnak, hogy megtanulják, hogyan gyakorolják az önszeretetet, ezért számomra őrület, hogy ez nem része az iskolai tananyagnak. Szeretném a zenémet arra használni, hogy az önszeretet és az önbizalom megtalálásának üzenetét terjesszem, de azt akarom, hogy ezt vicces és pimasz módon mondhassam el. Remélem, hogy olyan példakép lehetek, aki másokat is arra inspirál, hogy szeressék magukat, és talán egy nap hozzájárulhatok ahhoz, hogy az önszeretet a tanterv része legyen.”

Alessandrának nem kellett sokáig várnia arra, hogy Norvégiában ismertté váljon: az erőt adó debütáló dalát máris 55 millióan streamelték a különböző platformokon, TikTok-on pedig vírusként terjed, ahol már 250 milliónál is többen látták.

https://shops.ticketmasterpartners.com/alessandra-2024 <- Ezen a linken keresztül a turné összes dátumát és helyszínét megnézhetitek, jegyeket vásárolhattok.

Belépőjegyekhez elsőként a hivatalos rajongói klub tagjai juthatnak május 10-én 13 órától, majd a regisztrált Live Nation tagok számára nyílik meg az elővásárlási lehetőség május 11-én 13 órakor. A teljeskörű jegyértékesítés május 12-én 13 órakor kezdődik a www.livenation.hu oldalon.
szöveg forrás: https://tickets.funcode.hu/

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top