ESC Hungary

Eurovízió 2015

Blog: Trijntje Oosterhuis nyerte az idei Barbara Dex díjat

Tudósító: Klész Imre
Forrás: eurovisionhouse.nl

Az eurovisionhouse.nl holland eurovíziós weboldal minden évben megkérdezi a rajongókat arról, hogy kinek volt a legsiralmasabb fellépőruhája az éppen aktuális Eurovízión. Idén rekordszámú, 4163 szavazat érkezett be. Trijntje Oosterhuis már a főpróbán is sokkolta a közönséget a középen kivágott fekete ruhájával, majd végül úgy tűnt, hogy egyezik a mérete a holland pontbemondó szóvivővel, aki éppen az Eurovízió 1998-as és 2007-es holland képviselője, Edsilia Rombley volt.

edsilia_vote2015-dex

Így a ruha megmaradt az Eurovízión de csak a ruhát tudták bejuttatni a hollandok a döntőbe, egy rövid ideig, a szavazási körkapcsoláskor. Trijntje Oosterhuis új fellépőruhaként egy szintén borzalmas fekete zsákruhát, vagy inkább estélyihez illő ejtőernyős ruhát kapott, amivel méltán hódította el az első helyet (1324 szavazat) az ezüstfenyőnek öltöző szerb Bojana (605 szavazat) és a viszonylag korrekt estélyi és öltönyös ruhára ragasztott giccses Ikea ledcsíkokkal súlyosbított brit Electro Velvet (397 szavazat) duó elől. Boggie a 23. helyet csípte el, ami egy ilyen versenyen igazán hízelgő. Ciprus versenyzőjének ruházata mindössze csak két szavazónál csapta ki a biztosítékot, de például a 2015-ös Eurovízió svéd győztese a 11. helyezést érte el. Mit is mondhatnánk a győztesnek: “Gratulálunk”! A szavazás teljes végeredménye letölthető itt!

trintje-dex

Trintje és Barbara Dex ikerségi vizsgálaton.

A Microsoft csodafegyvere szerint csak az öltözködési stílusuk lehet hasonló, de ettől még nem tekinthetők ikreknek.

Következzenek a dobogósok!

És az utolsó helyezett:

Comments

Legnépszerűbbek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

To Top
%d bloggers like this: