ESC Hungary

Rajongunk

ESC Radio Awards 2016 szavazás

Tudósító: Klész Imre
Forrás: escradio.com

Elkezdődött a nap 24 órájában tömény Eurovíziót játszó escradio.com szavazása az ESC Radio Awards 2016 díjátadóra, ahol a hallgatók szavazása alapján megválasztják a legjobb dalt, a legjobb női előadót, a legjobb férfi előadót és a legjobb együttest a 2016-os Eurovíziós Dalfesztivál versenyzői közül. A szavazás 2016. július 3-án éjfélkor zárul, addig is naponta háromszor lehet szavazni az awards2016.escradio.com webcímen.

Frissítés:

Szergej Lazarjev, Oroszország képviselője az idei szavazás abszolút győztese. A You Are The Only One című dalát, melyet Filipp Kirkorov, Dimitrisz Kontopulosz, John Ballard és Ralph Charlie szerzett, a Legjobb dal kategóriában a szavazatok 11,69%-át kapta, a legjobb férfi előadó kategóriáját pedig 21,61%-kal nyerte meg. Gratulálunk! A legjobb női előadó címet Bulgária képviselője, Poli Genova kapta az If Love Was A Crime című dalért, a szavaztok 17,84%-ával. Bulgáriának ez az első ESC Radio díja. A legjobb együttes díjat a brit Joe és Jake duó kapta, a szavazatok 28,49%-ával. Gratulálunk a győzteseknek!

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top