ESC Hungary

Eurovízió 2017

Eurovízió 2017: kialakult a máltai döntő mezőnye

A máltai műsorsugárzó (PBS) november 30-ig fogadta a nevezéseket a jövő évi Eurovíziós Dalfesztiválra. A beérkezett 156 dal közül a legjobb 60 egy 11 tagú zsűri elé került, akik kiválasztották azt a 16-ot, melyet a február 18-án megrendezésre kerülő döntőben hallhatunk majd. A mezőnyben sok ismert névvel találkozhatunk. Richard Edwards személyében lesz egy visszatérő énekesünk, ő 2014-ben a Firelight nevű együttes tagjaként képviselte az országot és a döntőben a 23. helyen végzett. A korábbi válogató műsorok alkalmával találkozhattunk már Deborah C, Maxine Pace, Brooke Borg, Claudia Faniello, Franklin Calleja, Raquela, Janice Mangion és Kevin Borg nevével is. Kis ország lévén nem meglepő, hogy nem igazán változik az indulók névsora, szinte minden évben ugyanazokkal a nevekkel találkozhatunk. A MESC követőinek valószínűleg nagy csalódás Jessika hiánya, akinek 3 dala közül egyik sem került be a döntőbe. Rajta kívül még két nagy közönségkedvenc hiányzik, Christabelle és Corazon. A korábbi évekhez képest kisebb változások történtek a műsor szerkezetében. A rajongók számára a legnagyobb érvágás az elődöntő megszűnése lehet, jó hír viszont, hogy a sokat kritizált szavazási módszert eltörölték. Eddig a zsűri szavazata 5/6-od részben számított, most viszont teljes mértékben a közönségre bízzák a döntést.

A döntő mezőnye:

Forrás: wiwibloggs.com

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top