ESC Hungary

JESC 2015

JESC 2015 San Marino: Kamilla Ismailova – Mirror

Tudósító: Klész Imre
Forrás: junioreurovision.tv

A 11 éves Kamilla egy fiatal moszkvai énekes, színész, televíziós műsorvezető, de a zene az igazi szerelme. Annak ellenére, hogy Oroszországban született és nevelkedett, San Marino-t fogja képviselni a 2015-ös Junior Eurovízión, és nem véletlenül! Kamilla kisgyermekként látogatott először a miniállamba, és egyből a szívébe zárta. A nyelv, az életérzés, az emberek, az életritmus, és az ország tradíciói nagy hatással voltak rá, és megígérte magának, hogy egy szép napon újra visszatér.

A Junior Eurovízió versenye is nagyon megtetszett neki, látta már a korábbi válogatókat, kíváncsi volt, hogy a hozzá hasonló korú gyerekek hogyan tudnak szerepelni egy ilyen csodás versenyen. Így jött az ötlet, hogy elküldi jelentkezését a San Marino-i televíziónak. Amikor a televízió producerei megkeresték a szülőket azért, mert a döntőbizottság az ő lányukat nevezi a szófiai döntőre, Kamillát igazi meglepetésként érte a hír.

Ezután elkezdődött a kemény munka: a dalt le kellett fordítani olaszra, emellett nyelvórákat is kellett vennie, ének és táncórákat vett, ötleteket kellett gyártani a koreográfiához és a videokliphez. Íme a klip:

Comments

Legnépszerűbbek

To Top
%d bloggers like this: