ESC Hungary

Eurovízió 2018

Megzavarták a brit énekes produkcióját

Idén is felugrott egy néző az Eurovízió színpadára. Az Egyesült Királyságot képviselő SuRie produkcióját zavarta meg egy néző, kivette az énekesnő kezéből a mikrofont és belekiabált. A biztonságiak hamar lekapcsolták a férfit, visszaadták az énekesnőnek a mikrofont és a műsor folytatódhatott tovább, a zene megállítása nélkül.

Az Eurovíziót szervező EBU nagyon sajnálja a történteket. A tettest már őrizetbe vették a rendőrök. A brit delegációnak felajánlották hogy ismét előadhassa a produkciót, de erre nemet mondtak, mert borzasztóan büszkék a produkciójára, és semmi értelmét nem látják annak, hogy újra előadja ezt a dalt.

A brit dal a fogadóirodáknál feljött az eddigi 20-30. helyről a hetedikre és valószínűleg még fentébb is megy, Így aki arra fogadott hogy a britek lesznek az utolsók, azoknak most „elment a mixe”.

(EBU/BBC)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top