ESC Hungary

Napi Eurovízió 2020

Napi Eurovízió 2020: Finnország

Finnország 1961-ben vett részt legelőször az Eurovíziós Dalfesztiválon. Az ország első és ezidáig egyetlen győzelmét 2006-ban aratta, amikor a Lordi „Hard Rock Hallelujah” című dallal meglepte egész Európát.

Aksel legelőször 2017-ben tűnt fel a finn zenei életben, amikor részt vett a The Voice finn változatában, mindemellett közreműködött a „Jättiläinen” (Óriás) című dalban, ami hatalmas népszerűségnek örvendett. A fiatal énekes egyik célja, hogy bebizonyítsa, attól, hogy valaki félénk és visszahúzódó, nem jelenthet akadályt, hogy a színpadon álljon és közönség előtt szerepeljen.

Dalának legfőbb üzenete, hogy meg kel ragadni a pillanatot. Folyamatosan az álmainkról beszélünk, nagyon gyorsan fel akarunk nőni, csak hajtjuk magunkat előre, hogy elérjünk mindent az életben, amit szeretnénk. Eközben nem vesszük észre, hogy mennyi mindenünk van, csak miután ezek a dolgok elmúlnak, és visszatekintünk rájuk.

Nagyon kellemes hallgatni ezt a dalt, amihez sokat hozzátesz Aksel hangszíne. Sajnos még így sem lett túlságosan kiemelkedő a dal, úgy érzem, hogy izgalmasabb szerzeményt is össze lehetett volna hozni számára.

(eurovision.tv)

https://www.youtube.com/watch?v=EgONBKFQpxE&feature=emb_logo

Hány pontot adnál Finnországnak?

online polls

About Author

Napi Eurovízió 2020: Finnország
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top