ESC Hungary

Junior 2018

Napi Junior Eurovízió 2018: Örményország

Örményország 2007-ben debütált a Junior Eurovíziós Dalfesztiválon, első szereplésük alkalmával mindjárt a 2. helyen végeztek. Ettől kezdve minden versenyen részt vettek, 2010-ben Vladimir Arzumanyannak köszönhetően megszerezték eddigi egyetlen győzelmüket, legrosszabb helyezésük pedig egy 8. hely 2008-ból. Tavalyi versenyzőjük, Misha „Boomerang” című dalával a 6. helyen zárt.

Idei képviselőjük a 2006. május 6-án, Jerevánban született Levon Galstyan. Korábbi lakhelyén, Stepanakertben aktív tagja volt egy fiatal tehetségek számára létrehozott iskolának. Miután családja Moszkvába költözött, a kisfiú Igor Krutoy híres zeneakadémiáján kezdett el tanulni. 12 éves kora ellenére már számos nemzeti és nemzetközi versenyen szerepelt, emellett pedig több tehetségkutatóban is részt vett, melyek közül a „The Voice Kids” és a „New Wave” a legismertebb.

Levon a 3 fordulóból álló Depi Mankakan Evratesil nevű nemzeti válogató műsor győzteseként nyerte el a jogot a Junior Eurovíziós részvételre. Dala, a „L.E.V.O.N” a döntőben a felnőtt és a gyermek zsűrinél is az első helyen végzett. A dalt az az Artem Valter írta, aki Anastasiya Petryk 2012-es győztes JESC dalát is szerezte. A „L.E.V.O.N” nem rendelkezik semmiféle komoly üzenettel, nem akar világot megváltani, csak simán táncra és éneklésre buzdít minket, mivel a tánc gyógyírként szolgál minden egyes bajra. Teljesen mindegy, hogy egyedül vagy másokkal táncolunk, a táncmozdulatokkal minden rossz elmúlik és csak a szeretet és jóság marad.

Személyes vélemény: El is érkeztünk a legnagyobb kedvencemhez. Követtem az örmények nemzeti válogatóját és bár a mezőny tele volt jobbnál jobb dalokkal, a kezdetektől fogva Levon volt a legnagyobb favoritom, így nagyon örültem a győzelmének. Számomra ilyen egy igazi Junior Eurovíziós dal: gyermekbarát, bulis, fülbemászó, amelyhez hozzájön még Levon szórakoztató jelleme, karizmatikussága és csibészsége. A közönségnél valószínűleg az elsők között végez majd, de mivel a zsűri inkább ballada párti, így félek, hogy nem lesz meg neki a Top 5, pedig szerintem igazán megérdemelné. Pontszám: 10/10.

https://www.youtube.com/watch?v=Sp-XmPxfREo&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1dznaH8cnkleCO5H_npoe4hm9KD41aaGi294vkDPVpfSk92UB5FOjPSzI

(junioreurovision.tv)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top