ESC Hungary

Junior 2020

Napi Junior Eurovízió 2020: Oroszország

Oroszország az egyik legjobb Junior Eurovízión, a 2005-ös hasselti versenyen debütált, és azóta nem hagyott ki egy évet sem. Kétszer is nyertek Junior fesztivált: 2006-ban a Tolmachevy ikrek győztek, daluk címe Vesseniy Jazz volt. A nővérek 2014-ben a felnőtt Eurovízió döntőjében a hetedik helyezést érték el. 2017-ben Polina Bogusevich a Wings című dallal érte el Oroszország második Junior győzelmét. Tavaly kiestek a top 10-ből, idén a szépítés reményében küldik a 11 éves Sofia Feskovát.

Oroszország 16. junior versenyzője a Szentpéterváron tartott nemzeti döntőt nyerte meg idén szeptemberben. Az óvodában figyeltek fel nevelői a tehetségére, ezért 5 éves korában szülei zeneiskolába íratták. Egyik nagy álma, hogy a nagy kedvencével, a 2015-ös Eurovízió második helyezettjével, Polina Gagarinával énekelhessen ugyanazon a színpadon.

A kedvenc dalszöveg részlete: „Úgy érzem, hogy az egész világ az otthonom, itt maradok, ez az új napom.” Ez a sor egy felhívás egy gyermektől minden felnőtt számára: sose szégyelld azt hogy hiszel a csodákban. Hozd létre a saját mesédet, és minden „új nap nagyszerű lesz!”

A top 10 kedvenc dala:

Look (Smotri) – Polina Gagarina
Mad at Disney – Salem ilese
Demi (Deluxe) – Demi Lovato
Beauty and the Beast – Alan Menken and Howard Ashman
Hollywood’s Bleeding – Post Malone
I have nothing – Whitney Houston
Don’t smile at me – Billie Eilish
We fell in love in October – Girl In Red
Happier – Marshmello & Bastille
I’m Yours (Ya tvoya) – Polina Gagarina

Lássuk a dalszöveget! A nap árnyéka ki fogja színezni a reggelt. Az új nap nagyszerű lesz! Az életemet fényes színekkel festem ki. Kibontom a vitorlákat a szélnek, a csodák a közelemben vannak. Hiszek a mesékben, élek és énekelek!

Oké, a balladák évadát éljük, de ezen a dalon, a dalszövegen, a videón és az előadón is látható, hogy egy minőségi darabbal állunk szemben. Egy filmbe illő monumentális zene, szerintem az idei év legjobbja. Örülök hogy Oroszország megint nem aprózta el a dolgokat, irány a top 3!

https://www.youtube.com/watch?v=PuQz2_9bCZk

(junioreurovision.tv)

About Author

Napi Junior Eurovízió 2020: Oroszország
Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top