ESC Hungary

Rajongunk

Sajtóközpont: nincsenek jóslatok, csak kedvencek

Szerző: Vámos Tamás

Habár a sajtószavazás még tart, az esélylatolgatások óvatosak. A vita még mindig arról szól, hogy nyerhetnek-e az oroszok? Sokan úgy látják, hogy a kameraállásokkal öngólt lőttek, mert ezzel a háttérrel inkább az izlandi produkcióhoz hasonlóan kellett volna megjeleníteni a legtöbb részt. Mások a geopolitikai szavazatokban látják az oroszok buktáját, habár ugyanezek a geopolitikai okok az ukrán eredményre is hatással lehetnek.

Emlegetik győzelmi eséllyel Franciaországot és Ausztráliát is még, néhányan Bulgáriában, Ausztriában és Lettországban gondolkoznak.

Viszont senki nem meri egyértelműen kijelenteni, hogy X vagy Y nyer.

Abban sajnos nincs vita, hogy az új pontbejelentő rendszerrel megölik a matekot, sokak kedvenc részét az Eurovízióval kapcsolatban.
De abban is mindenki egyetért, hogy a ma esti műsor szórakoztató lesz a svéd poptörténelem zárórészével, Lynda Woodruff visszatérésével és a “garantáltan eurovízió győztes dallal.”

Hajrá Freddie!
20160514_161449

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top