ESC Hungary

Rajongunk

Sajtóközpont: nincsenek jóslatok, csak kedvencek

Szerző: Vámos Tamás

Habár a sajtószavazás még tart, az esélylatolgatások óvatosak. A vita még mindig arról szól, hogy nyerhetnek-e az oroszok? Sokan úgy látják, hogy a kameraállásokkal öngólt lőttek, mert ezzel a háttérrel inkább az izlandi produkcióhoz hasonlóan kellett volna megjeleníteni a legtöbb részt. Mások a geopolitikai szavazatokban látják az oroszok buktáját, habár ugyanezek a geopolitikai okok az ukrán eredményre is hatással lehetnek.

Emlegetik győzelmi eséllyel Franciaországot és Ausztráliát is még, néhányan Bulgáriában, Ausztriában és Lettországban gondolkoznak.

Viszont senki nem meri egyértelműen kijelenteni, hogy X vagy Y nyer.

Abban sajnos nincs vita, hogy az új pontbejelentő rendszerrel megölik a matekot, sokak kedvenc részét az Eurovízióval kapcsolatban.
De abban is mindenki egyetért, hogy a ma esti műsor szórakoztató lesz a svéd poptörténelem zárórészével, Lynda Woodruff visszatérésével és a “garantáltan eurovízió győztes dallal.”

Hajrá Freddie!
20160514_161449

Comments

friss hírek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top