ESC Hungary

Eurovízió 2016

ESC Hungary szavazólap a 2016-os Eurovízióra

Szerző: Klész Imre
FRISSÍTÉS (2016.05.13 13:15) A döntőhöz készült szavazólappal. Kétoldalas nyomtatás az ideális!

Elkészült az ESC Hungary szavazási segédlete a 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválra. Ez a lap pusztán segítség azoknak, akik tudni szeretnék, hogy ki mikor lép fel az elődöntőben, esetleg nagy társaságban van és a dalok után szeretnek jegyzetelni, vagy részpontokat adni a fellépésre (ajánlatunk szerint a következő szempontok szerint lehet pontozni 1-10-ig: zene, dalszöveg, fellépőruha, koreográfia, összhatás), a végén jó móka megbeszélni, hogy kinek milyen ízlésére derül fény. Persze nincs külön szabály, mindenki olyan pontokat ad, amilyeneket szeretne, lehet csak az összhatást is pontozni, mondjuk 1-12 pontig. A szavazólap később érdekes lehet a televotingnál, hogy megfontolt szavazatokat lehessen küldeni az országokra. A szavazás telefonszámát az élő adás során fogják elmondani, célszerű azt is felírni a lap szélére. A döntő szavazólapja eléggé üres, csak Svédország rajtszámát lehet tudni, ami a 9-es. A többi rajtszámot vagy a döntő estéjén az adás alatt, vagy a döntő előtti napon az aktuális cikkünk alapján előre ki lehet tölteni. Elegendő csak az országneveket felírni, az előadókat és dalcímeket vissza lehet keresni az elődöntős lapokról, az automatikus döntősök adatai pedig fel vannak vezetve a döntő szavazólapjára. Hogy legyen idő kinyomtatni a lapokat, már most elérhetővé tesszük a letöltést az Eurovízió mindhárom fordulójára. Jó pontozgatást! A szavazólapot grafikáját AdamSenninN készítette, áldozatos munkájáért ezúttal is köszönet illeti érte.

Holnap Eurovíziós Dalfesztivál 2016 első elődöntő, Magyarország a 4. fellépő lesz. A műsort 21:00-tól élőben közvetíti a Duna TV és az eurovision.tv. A Dunán 20:30-tól felvezető műsor lesz, azt is érdemes lesz nézni. Részletek az első elődöntőről holnap!

Szavazólap letöltés itt: szavazolap_esc2016.pdf

A döntős rajtsorrenddel frissített szavazólap pedig itt!

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top