ESC Hungary

Eurovízió 2017

Eurovízió 2017: Több, mint 7000 fő jelentkezett önkéntesnek

Eddig a világ 17 különböző országából érkeztek jelentkezések a 2017. évi kijevi Eurovíziós Dalfesztivál önkéntes pozícióira – több, mint 7000 pályázatot kapott az NTU, az ukrán köztelevízió.

A jelentkezők életkora egészen 64-ig terjed – ami pedig a földrajzot illeti, vannak olyanok, akik az Egyesült Arab Emírségekből küldték el pályázatukat, de kaptak Ausztráliából is. Az érdeklődők ide kattintva tudnak jelentkezni 2017. február 17-ig.

Miután lezárul a jelentkezési időszak egy csoport kiválasztja azokat, akik bejutnak a második körbe: itt már személyes interjút is készítenek – jelenleg 750 pozíció érhető el. Sokan úgy küldték be anyagukat, hogy már több éves önkéntes tapasztalattal rendelkeznek, különböző nemzetközi rendezvények kapcsán.

„Megtisztelve éreztük magunkat, hogy már a legelső napon 1 500 pályázat érkezett be. Jelenleg több, mint 7 000 van, ők pedig 17 különböző országból származnak. Nem csak a szomszédos európai országokból vannak érdeklődők, hanem például Ausztráliából, az Amerikai Egyesült Államokból, az Egyesült Arab Emírségekből és a Koreai Köztársaságból is. Mindez azt jelenti, hogy a világ követi az Eurovíziós előkészületeinket és hogy sokan fognak Ukrajnába jönni tavasszal.” – mondta Victoria Romanova, a 2017-es Eurovíziós Dalverseny Executive Producere.

Azok a pályázók akik kiválasztásra kerülnek, egy tréningen vesznek részt márciusban vagy áprilisban, majd a megpályázott pozíciótól függően lesznek olyanok, akiknek a munkája már márciusban el fog kezdődni. Mint minden nagy volumenű nemzetközi rendezvényen, így az Eurovízión is fontos szerepet töltenek be az önkéntesek. Az önkéntesség a jelöltek számára egyedi tapasztalatot kínál, valamint betekintést nyerhetnek a világ egyik legnagyobb televíziós programjának kulisszái mögé.

Forrás: eurovision.tv

Comments

friss hírek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top