ESC Hungary

Eurovízió 2017

Eurovízió 2017: Több, mint 7000 fő jelentkezett önkéntesnek

Eddig a világ 17 különböző országából érkeztek jelentkezések a 2017. évi kijevi Eurovíziós Dalfesztivál önkéntes pozícióira – több, mint 7000 pályázatot kapott az NTU, az ukrán köztelevízió.

A jelentkezők életkora egészen 64-ig terjed – ami pedig a földrajzot illeti, vannak olyanok, akik az Egyesült Arab Emírségekből küldték el pályázatukat, de kaptak Ausztráliából is. Az érdeklődők ide kattintva tudnak jelentkezni 2017. február 17-ig.

Miután lezárul a jelentkezési időszak egy csoport kiválasztja azokat, akik bejutnak a második körbe: itt már személyes interjút is készítenek – jelenleg 750 pozíció érhető el. Sokan úgy küldték be anyagukat, hogy már több éves önkéntes tapasztalattal rendelkeznek, különböző nemzetközi rendezvények kapcsán.

„Megtisztelve éreztük magunkat, hogy már a legelső napon 1 500 pályázat érkezett be. Jelenleg több, mint 7 000 van, ők pedig 17 különböző országból származnak. Nem csak a szomszédos európai országokból vannak érdeklődők, hanem például Ausztráliából, az Amerikai Egyesült Államokból, az Egyesült Arab Emírségekből és a Koreai Köztársaságból is. Mindez azt jelenti, hogy a világ követi az Eurovíziós előkészületeinket és hogy sokan fognak Ukrajnába jönni tavasszal.” – mondta Victoria Romanova, a 2017-es Eurovíziós Dalverseny Executive Producere.

Azok a pályázók akik kiválasztásra kerülnek, egy tréningen vesznek részt márciusban vagy áprilisban, majd a megpályázott pozíciótól függően lesznek olyanok, akiknek a munkája már márciusban el fog kezdődni. Mint minden nagy volumenű nemzetközi rendezvényen, így az Eurovízión is fontos szerepet töltenek be az önkéntesek. Az önkéntesség a jelöltek számára egyedi tapasztalatot kínál, valamint betekintést nyerhetnek a világ egyik legnagyobb televíziós programjának kulisszái mögé.

Forrás: eurovision.tv

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top