ESC Hungary

Eurovízió 2017

Végre vannak rajongói jegycsomagok és műsorvezetők is

Eléggé viharosak a 2017-es Eurovízió előkészületei. Annak ellenére, hogy néhány hete lemondott egy komplett szervezői csapat, egy parafrázissal élve,

a svédek tudják, hogy mi a jó Eurovízió. Vagy az ukránok nem félnek megkérdezni.

Szóval az eurovíziós körökben jól ismert, a 2013-as és 2016-os verseny show producere, a svéd Melodifestivalent csúcsra járató Christer Björkman lesz a felelős a fellépők színpadi megjelenéséért. Björkman hozza a csapatát is, így biztosak lehetünk abban, hogy profik segítségével sikerül leküzdeni a több hónapos csúszásokat. Emellett sikerült új szakembereket is leszerződtetni, akiknek már van tapasztalata ilyen nagy volumenű rendezvények szervezésében. Például a 2005-ös Eurovízió és a 2009-es Junior Eurovízió, valamint a 2012-es Futball Európa Bajnokság kereskedelmi igazgatóját, és a Futball EB biztonsági igazgatóját is.

Közben elkelt már 9000 jegy is, de most elkezdték árulni az Eurovízió rajongói számára összeállított csomagokat, ami bő 900 jegycsomagot jelent. Ebből 430 az aranykörbe tartozik, ami a színpad előtti állóhelyeket jelenti. 170 a rajongói zóna állóhelyeire, 300 ülőhelyre szól, 100 pedig az ukrán rajongóknak van fenntartva, ami az OGAE International-on keresztül jut el az ukrán és más helyi szervezethez tartozó rajongók számára. Mind a szervezők, mind az OGAE elégedett hogy sikerült megállapodni a jegycsomagokban. Az EBU nagyra értékeli az együttműködést az OGAE-val minden évben, az OGAE pedig örül, hogy folytatódhat ez a hosszú időkre visszanyúló tradíció a jegyekkel kapcsolatban.

Az idei Eurovíziós Dalfesztiválnak most először három férfi műsorvezetője lesz. Olekszandr Szkicsko és Vologyimir Osztapcsuk népszerű ukrán showműsorok műsorvezetői, ők lesznek a frontvonalba állítva. Timur Mirosnyicsenko többször vezetett nemzeti válogató műsort, és két Junior Eurovíziót is vezetett, de most a Green Room házigazdája lesz.

Az idei fesztivál show producere elmondta, hogy nem kifejezetten három férfit akartak, de annyira meggyőzte a szervezőket midegyikük a castingon, hogy egy ilyen felállásban kezdtek el gondolkodni. Nagyon jól együtt tudnak működni, profik, jó humorúak, szeretnek improvizálni, és egyébként sem volt még ilyen az Eurovízión.

Forrás: eurovision.tv

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top