ESC Hungary

ESC 2020

Egyesült Királyság: James Newman – My last breath

Michael Rice tavaly a döntő utolsó helyén végzett. A Bigger then us című dala csupán 11 pontot szerzett.
Ezért az illetékesek úgy döntöttek, hogy 2020-ban változásra van szükség a dal kiválasztásában, így nem rendeztek nyilvános show műsort, mint az elmúlt években, hanem visszatértek a belső kiválasztáshoz. A döntés James Newmanra esett, aki My last breath című dalával szerepel a májusi versenyen.

James elsősorban dalszerzőként ismert. Több elismert énekesnek írt már dalt. Hosszú a sor, a teljesség igénye nélkül csak egy pár név a listáról: Calvin Harris, Guy Sebastian, Kesha, Olly Murs. De írt már dalt testvérének John Newmannak is. Eurovíziós kötődése is van. A Dying to Try című dal szerzői közé tartozik, ami Brendan Murray előadásában képviselte Írországot 2017-ben.

A sok megírt dal után itt az idő, hogy James szólóban is megmutassa magát.

A „My last breath” dalszerző csapatában James mellett közreműködött Ed Drewett, Stuard Argyle és Iain Farquharson is. Utóbbi 2011-ben társszerzője volt Ell & Nikki győztes dalának.

Az Egyesült Királyság az automatikusan döntős országok közé tartozik, így James május 16-án szerepel majd.
Sok sikert!

https://www.youtube.com/watch?v=6iS-lV909T4

 

(eurovison.tv)

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top