ESC Hungary

Junior 2016

Napi Junior Eurovízió 2016: Macedónia

A macedón résztvevő a 12 éves Martija Stanojkovic, aki Kumanovó városában nőtt fel, mindössze 20 percre a fővárostól, Skopjétől. 5 évesen tagja lett egy táncklubnak, és innentől indult be a karrierje. A legnagyobb mérföldkő azonban a Pink sztárjai nevű tehetségkutató volt számára idén, ahol az előkelő 2. helyen végzett. Ebben a versenyben vett részt többek között a tavalyi szerb induló, Lena Stamenkovic is. Első dalát 7 évesen vette fel, melynek címe: Énekes leszek. Nagy rajongója Justin Biebernek.

Fő üzenete a rajongói számára az, hogy úgy szeressék magukat, ahogy vannak és higgyenek magukban. Martija szerint ha valamit nagyon szeretnél és mindent beleadsz, akkor eléred a céljaid. Az ő céja pedig nem más, mint hogy elhozza Macedónia első győzelmét az országnak.

Dalának címe Love Will Lead Our Way, azaz a szeretet fogja vezetni utunk. A dal szerzője Aleksandar Masevski, aki többek között a 2004-es macedón Eurovíziós dalt, a Life-ot is jegyzi.

Macedónia eddig tizenegyszer vett részt a versenyen, a legjobb eredményük 2 ötödik hely 2007-ből és 2008-ból.
Forrás: junioreurovision.tv


About Author

Comments

friss hírek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top