ESC Hungary

Junior 2016

Napi Junior Eurovízió 2016: Macedónia

A macedón résztvevő a 12 éves Martija Stanojkovic, aki Kumanovó városában nőtt fel, mindössze 20 percre a fővárostól, Skopjétől. 5 évesen tagja lett egy táncklubnak, és innentől indult be a karrierje. A legnagyobb mérföldkő azonban a Pink sztárjai nevű tehetségkutató volt számára idén, ahol az előkelő 2. helyen végzett. Ebben a versenyben vett részt többek között a tavalyi szerb induló, Lena Stamenkovic is. Első dalát 7 évesen vette fel, melynek címe: Énekes leszek. Nagy rajongója Justin Biebernek.

Fő üzenete a rajongói számára az, hogy úgy szeressék magukat, ahogy vannak és higgyenek magukban. Martija szerint ha valamit nagyon szeretnél és mindent beleadsz, akkor eléred a céljaid. Az ő céja pedig nem más, mint hogy elhozza Macedónia első győzelmét az országnak.

Dalának címe Love Will Lead Our Way, azaz a szeretet fogja vezetni utunk. A dal szerzője Aleksandar Masevski, aki többek között a 2004-es macedón Eurovíziós dalt, a Life-ot is jegyzi.

Macedónia eddig tizenegyszer vett részt a versenyen, a legjobb eredményük 2 ötödik hely 2007-ből és 2008-ból.
Forrás: junioreurovision.tv


About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top