ESC Hungary

Rajongunk

A Balkán félmeztelen betyára az idei Barbara Dex

Újra lerántották a leplet, jobban mondva azt a borzalmas fellépőruhát a 2017-es Eurovíziós Dalfesztivál legnevetségesebb kinézetű előadóiról. A top 3 nagyon impozáns lett, bár azt nem tudni, hogy a három korábbi tippünk közül egyedül a horvát Jacques Houdek miért nem került be a „legjobbak” közé. Nos, lássuk a legalját!

A harmadik helyezett Csehország képviselője, Martina Bárta lett, aki ember nagyságú szaloncukornak öltözött. Valaki már idén elsütötte a gorilla jelmezt, de szaloncukornak tuti nem akart beöltözni senki sem, csak a kis Martina.

Második helyezett Lettország Pásztor Annája, lefordítva Triana Park lett, aki a Háda színeiben tündökölt a kijevi Eurovízió színpadán.

Első helyezett pedig Montenegró képviselője, Slavko Kalezić lett. Igazából a ruha nem mondható extrémnek, csak a vendéghaj viselete, viszont valószínűleg sok rajongóban mély nyomot hagyott a videoklip, ez magyarázhatja azt, hogy miért Montenegró lett idén extra gáz.

Aki mégis a színpadi produkcióra kíváncsi:

Mit is mondhatnánk a versenyben győztes előadóknak: „Gratulálunk!”

Forrás és kép: songfestival.be

Az ízlésrendőrség újra lecsap: Barbara Dex díj 2017

Comments

friss hírek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2022

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top