ESC Hungary

Rajongunk

A Balkán félmeztelen betyára az idei Barbara Dex

Újra lerántották a leplet, jobban mondva azt a borzalmas fellépőruhát a 2017-es Eurovíziós Dalfesztivál legnevetségesebb kinézetű előadóiról. A top 3 nagyon impozáns lett, bár azt nem tudni, hogy a három korábbi tippünk közül egyedül a horvát Jacques Houdek miért nem került be a „legjobbak” közé. Nos, lássuk a legalját!

A harmadik helyezett Csehország képviselője, Martina Bárta lett, aki ember nagyságú szaloncukornak öltözött. Valaki már idén elsütötte a gorilla jelmezt, de szaloncukornak tuti nem akart beöltözni senki sem, csak a kis Martina.

Második helyezett Lettország Pásztor Annája, lefordítva Triana Park lett, aki a Háda színeiben tündökölt a kijevi Eurovízió színpadán.

Első helyezett pedig Montenegró képviselője, Slavko Kalezić lett. Igazából a ruha nem mondható extrémnek, csak a vendéghaj viselete, viszont valószínűleg sok rajongóban mély nyomot hagyott a videoklip, ez magyarázhatja azt, hogy miért Montenegró lett idén extra gáz.

Aki mégis a színpadi produkcióra kíváncsi:

Mit is mondhatnánk a versenyben győztes előadóknak: „Gratulálunk!”

Forrás és kép: songfestival.be

Az ízlésrendőrség újra lecsap: Barbara Dex díj 2017

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top