ESC Hungary

Interjú

Argo: „Amennyiben a dalod a szívedből jön, az emberek tudni fogják.”

Szerző: Mádi Sándor

Görögország idei képviselője az Argo banda, daluk címe pedig az Utopian Land, azaz Utópia-ország. Ma a csapattal készült interjút olvashatjátok el, fogadjátok sok szeretettel!

Melyek a legjelentősebb mérföldkövek a zenei karrieretekben?

Karrierünk minden egyes része fontos nekünk, nem tudunk csak néhányat kiemelni közülük.

Mit jelent számotokra Görögország képviselete az Eurovízión?

Hatalmas megtiszteltetés, de egyben óriási felelősség is. Mindannyian beletesszük a maximumot a produkciónkba, hogy büszkévé tegyük országunkat.

Áruljátok el nekünk néhány kedvenceteket!

Rengeteg hobbink van és nehéz felsorolni őket. Sokat olvasunk, sokféle zenét hallgatunk, sőt, hatalmas állatbarátok is vagyunk. Ami a televíziót illeti, nem nézzük túl sokat. Leginkább a stúdióban szeretünk lenni, zenéket készítve.

Melyik szó jellemzi leginkább az életeteket?

Kihívás.

Az előző évek Eurovíziós dalai közül melyiket szeretitek leginkább?

A Secret Garden által előadott Nocturne (Norvégia, 1996, GYŐZTES).

Mit gondoltok, mi a tökéletes Eurovíziós dal titka?

A titok, hogy nagy közönséget érj el a daloddal. Ezt el lehet érni akár úgy is, ha tiszteled őket. Amennyiben a dalod a szívedből jön, az emberek tudni fogják, azaz szeretni fogják a dalod és támogatni fogják, hogy továbbiakat készíts.

Mi a dalotok üzenete?

A dal az egész emberiséget invitálja, hogy kövessen minket és hogy részt vegyen az álomban. Az álom, mely sok erőfeszítést és kitartást igényel. Ez az az üzenet, amit közvetíteni szeretnénk az emberek felé, vagy ahogyan a dal szövegében megírtuk: keressük Utópia-országot.

Dolgoztok már a májusi színpadképen?

Hiszünk a kemény munkában, így tudunk igazán a célra fókuszálni. A titkunk, hogy rengeteg szeretetet és támogatást kapunk családunktól, barátainktól és a közönségtől is. Ők adják meg az energiát, hogy harcoljunk álmainkért és hogy optimistán tekintsünk a jövőre.

Üzentek-e valamit az ESCHungary olvasóinak?

A szeretetünket küldjük minden Eurovíziós Dalfesztivál rajongónak! Köszönjük, hogy támogattok minket, meghívunk titeket, hogy mindannyian csatlakozzatok hozzánk, miközben az utópisztikus országot keressük. Találkozzunk Stockholmban!

 

Köszönjük az interjút az Argo együttesnek, valamint külön köszönet Areti Bitanak a közreműködésért.

Sok sikert kíván Stockholmban az ESC Hungary teljes csapata!

Hallgassátok meg az Argo dalát, az Utopian land-ot!

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top