ESC Hungary

Napi Eurovízió 2016

Napi Eurovízió 2016: Belgium

Belgium: Laura Tesoro (c) Wim Van de Genachte (VRT)

Tudósító: Peterman Róbert
Forrás: eurovision.tv

Laura Tesoro mindössze 19 éves, de már több mindennel foglalkozik egyszerre: énekel, táncol, színészkedik, műsort vezet. Az olasz gyökerekkel rendelkező énekesnő génjeiben van a show biznisz műfaja, szülei is zenével foglalkoznak. Első tévés szerepét 8 évesen kapta, 11 évesen pedig már az Annie című musicalben szerepelt.

Több versenyen is sikeresen vett részt, min például a Kentepop, a The Voice, és legutóbb a belga dalválasztó műsor. Saját zenekarával szokott fellépni, és számos saját dala jelent már meg. Szereti a pörgős dalokat, amik funk és soul elemeket tartalmaznak. Kedvenc előadói Bruno Mars, Michael Jackson, Beyonce és Stevie Wonder.

Dalának igen pozitív üzenete van. A világban az embereken nagy a nyomás, szabályok próbálják uralni az életünket. Ez a teher viszont csak a fejünkben létezik, el kell engedni mindent és élni az életünket a tőlünk telhető legjobb módon, hiszen csak így fejlődhetünk.

Számomra az egyik legantipatikusabb előadó és dal idén. A dal eleje túlságosan is Fleur East Saxére hajaz, a többi része pedig túl műanyag. Mű a mosoly, a vidámság, az egész körítés. Remélem, hogy az elődöntőben marad.

Comments

Legnépszerűbbek

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2021

To Top
%d bloggers like this: