ESC Hungary

Napi Eurovízió 2016

Napi Eurovízió 2016: Belgium

Tudósító: Peterman Róbert
Forrás: eurovision.tv

Laura Tesoro mindössze 19 éves, de már több mindennel foglalkozik egyszerre: énekel, táncol, színészkedik, műsort vezet. Az olasz gyökerekkel rendelkező énekesnő génjeiben van a show biznisz műfaja, szülei is zenével foglalkoznak. Első tévés szerepét 8 évesen kapta, 11 évesen pedig már az Annie című musicalben szerepelt.

Több versenyen is sikeresen vett részt, min például a Kentepop, a The Voice, és legutóbb a belga dalválasztó műsor. Saját zenekarával szokott fellépni, és számos saját dala jelent már meg. Szereti a pörgős dalokat, amik funk és soul elemeket tartalmaznak. Kedvenc előadói Bruno Mars, Michael Jackson, Beyonce és Stevie Wonder.

Dalának igen pozitív üzenete van. A világban az embereken nagy a nyomás, szabályok próbálják uralni az életünket. Ez a teher viszont csak a fejünkben létezik, el kell engedni mindent és élni az életünket a tőlünk telhető legjobb módon, hiszen csak így fejlődhetünk.

Számomra az egyik legantipatikusabb előadó és dal idén. A dal eleje túlságosan is Fleur East Saxére hajaz, a többi része pedig túl műanyag. Mű a mosoly, a vidámság, az egész körítés. Remélem, hogy az elődöntőben marad.

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top