ESC Hungary

Napi Eurovízió 2017

Napi Eurovízió 2017: Dánia

Tavaly második lett a dán válogatón, idén azonban a 21 éves Anja Nissen megnyerte a versenyt, így ő képviselheti Dániát Where I Am című dalával.

Anja Ausztráliában nőtt fel, ennek ellenére szinte az összes rokona Dániában él. Az első komolyabb áttörést is Ausztráliában érte el 2014-ben, amikor megnyerte az ottan The Voice-t.

11 éves kora óta álmodott arról, hogy egyszer Dániát képviselhesse az Eurovízión.  Fontos volt számára, hogy legyen valamilyen kötődése a másik hazájához, és azzal, hogy most az ország színeiben versenyezhet, úgy érzi, hogy ezt sikerült elérnie. Boldog attól, hogy az emberek elfogadták őt, és mindenkit büszkévé szeretne tenni. Külön öröm számára, hogy Where I Am című dalának nem csak az előadója, hanem az egyik társszerzője is, hiszen nagy különbség saját dalt, vagy valaki más által írt dalt előadni.

A dalszöveg szerint Anja legnagyobb félelme szeretni és szeretve lenni. Folyamatosan falakat épít maga köré, bezárkózik, ha ott van a másik. Az érzelmeit nem mutatja ki, de ennek ellenére a másik fél sosem engedi őt el.  Most azonban eljött az idő, ma este megadja magát, olyan közel húzza magához a másikat, mint még soha, és kifejezi azt a szerelmet, amit a másik iránt érez.

Véleményem szerint a dal magában nem különleges, de kétségtelenül nagyon sokat hozzátesz Anja előadása. Nem hiszem, hogy a hangokkal problémái lennének majd a versenyen, ez nagyon sokat lendíthet majd a dalon.

Forrás: eurovision.tv

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top