ESC Hungary

Napi Eurovízió 2016

Napi Eurovízió 2016: Finnország

Finnország: Sandhja (c) Kai Kuusisto

Tudósító: Peterman Róbert

Forrás: eurovision.tv

Sandhja indiai gyökerekkel rendelkező finn énekesnő, dalszerző és nem utolsó sorban ápolónő. 2014-es debütáló albumát a kritikusok dicsérték, két dal, a Hold Me és a Gold felkerült a Top 20-as rádiós játszási listára.

„Ezek a cipők szorítják a gyökereim valóját, így inkább mezítláb járok” – Sandja, These Shoes című dalából egy részlet. „Ezek a sorok a These Shoes című dalomból összefoglalják, miként látom magamat és a zenémet. Szeretném, ha a zeném az öröm és vidámság forrása lenne, de ugyanúgy a legmélyebb bánat tükörképe is. Remélem, hogy amikor az emberek hallgatják a zenémet, elfelejtik a gondjaikat, és átadják magukat az érzéseiknek. Hiszem, hogy a sebezhetőség erősség. Védtelenebbként találhatod meg önmagadat.” – Sandja

Sandhja Guyanába és Jamaicába utazott inspirációt gyűjteni második albumához, ami tavasszal jelenik meg. Két dal már megjelent a lemezről, a My Bass és a Sing It Away. Utóbbival májusban találkozhatunk az Eurovíziós Dalfesztiválon.

A Sing It Away egy kis pozitívumot szeretne a hétköznapokba csempészni. Ha körülöttünk minden összeomlik, a sötétségtől már nem látunk, az álmainkat letörték és kialszik bennünk a tűz, akkor emlékezzünk, hogy a szeretet mindennek a forrása. A gondokat pedig csak egyszerűen énekeljük ki magunkból.

Ez a dal szerintem élőben igazi, ott jönnek ki igazán az energiái. Jó a ritmusa, Sandhja hangja nagyon jó, de valamiért még sem jut eszembe, hogy meghallgassam. Remélem, hogy a versenyen majd több figyelmet csikar ki magának.

About Author

Comments

friss hírek

ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

Archívum

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

Archívum

Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2023

To Top