ESC Hungary

Napi Eurovízió 2016

Napi Eurovízió 2016: Franciaország

Tudósító: Peterman Róbert
Forrás: eurovision.tv

Ha van ember, akire a multikulturális jelző illik, az Amir: apja tunéziai, anyja marokkói-spanyol, Franciaországban született, de Izraelben élt. Kellemes mediterrán hangja ezen kultúrák különböző érzelmeit fejezi ki.

Már gyermekkora óta arról álmodott, hogy színpadon fog szerepelni, mindig is művész szeretett volna lenni. Miután fogorvos lett, szerencsét próbált a zene világában és elkezdődött a hivatalos énekesi karrierje.

2013 jelentkezett a The Voice tehetségkutatóba, már a meghallgatás során felfigyelt rá mind a négy zsűritag. A közönség is megkedvelte, egészen a döntőig szavaztak neki bizalmat. Ugyanekkor Amir saját dalokon is dolgozott. Au coeur de moi lemeze olyan témákról szól, amiket kedvel, amik közel állnak szellemiségéhez és idealizmusához.

A J’ai cherché az útkeresésről szól. Kerestem az életem értelmét, a szeretetet, arra vágytam, hogy figyeljenek rám. A sérülések ellenére mindig újra kezdtem, kerestem a megfelelő irányt, néha meghasadtam, de Te vagy az, aki mindig erőssé tesz. A „Te” Amir elmondása a zene, és a dal a zenéhez/zenéről íródott, mert ebben találta meg magát.

Szerintem az elmúlt pár év egyik legjobb francia dala a mostani. A módosítások előtt is kedveltem, de az apró változásokkal még jobbá tették. Ráférne egy tisztességes helyezés a franciákra, talán idén erre idén van a legtöbb esélyük. Hajrá!

About Author

Comments
ESC Hungary

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát!
Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

Lépj velünk kapcsolatba!

info[kukac]eschungary[pont]hu

A hobbi költségein kezd túlmutatni az ESC Hungary üzemeltetése, ezért kérünk téged, hogy az Eurovíziós szezon alatti zavartalan működés érdekében támogass minket!

Bővebben itt!

2005 óta kutatjuk az Eurovízió titkát! Az Eurovíziós Dalfesztivál hírei és a magyarországi rajongók fóruma. (c) ESC Hungary 2005-2024

To Top